keermit Zgłoś Napisano 28 Marca 2014 Witam urosły mi dość spore grzybki z braku miejsca odkleily sie jak je umocowac w innym miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz Zgłoś Napisano 28 Marca 2014 Ja używałem szpilki i dawałem je w miejsce o małej cyrkulacji. Cytuj Pandora 224 - -zlikwidowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keermit Zgłoś Napisano 28 Marca 2014 Szpilka nie zardzewieje szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ninepm Zgłoś Napisano 28 Marca 2014 Ja wstawiam kawałek skałki razem z koralem do jakiegoś kubka, kieliszka czy czegoś co pasuje na wymiar , wstawiam do akwarium i po tygodniu góra dwóch jedno z drugim magicznie się łączy :-) Inna sprawa ,że jak potem postawisz grzybka w miejscu które mu się nie spodoba to się znowu odklej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
losi Zgłoś Napisano 28 Marca 2014 Igła do zastrzyków jest najlepsza. Tylko nie nabijaj go przez środek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz Zgłoś Napisano 28 Marca 2014 (edytowane) Szpilki rdzewiały ,nawet bardzo szybko - metoda na gumkę czy nić się nie sprawdzała u mnie ,klej też nie - także zostawała mi tylko szpilka. Edytowane 28 Marca 2014 przez RafiLodz (wyświetl historię edycji) Cytuj Pandora 224 - -zlikwidowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keermit Zgłoś Napisano 28 Marca 2014 Dzięki za pomoc koledzy pierw sprawdze na igle . Ninepm dobry pomysł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murson Zgłoś Napisano 28 Marca 2014 Siema Kermit na gwozdzik jest ok !Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krajca Zgłoś Napisano 28 Marca 2014 Ja mocowałem na gaze opatrunkową i gumke Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk Cytuj Akwarium 210L Red Sea Max, Panel 40L, Oświetlenie 6x39W 2x Arcadia Hybrid , 2x Arcadia Deep Blue, Cyrkulacja 2x Jebao WP25 z twin controlerem, Skimmer org od Red Sea w panelu. Balling Aquaforest kompletny z komponentami. Sól Aquaforest Reef Salt Testy wody Red Sea Pro oraz Hanna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
losi Zgłoś Napisano 28 Marca 2014 Przybijasz igłą i jak przyrośnie to sam z niej zejdzie. Nic nie rdzewieje i sprawdzona metoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach