THX Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 kto sie odważy ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 sam załóż Cytuj 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
THX Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 hehe dobry pomysł ale az tyle czasu nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 W tesko masz przecież Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 hehe, jeśli bym znalazł dobre miejsce to nie widzę przeszkód by się przeprowadzić w rodzinne strony Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dieter25 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tuptus Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie chcę być złośliwy ale czyż nie powinno być "Czy powstanie sklep w Żywcu..." bo "...na żywcu..." to może się szczupak uczepić lub inny drapieżnik. Tudzież na żywcu może się skończyć imprezka Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez tuptus (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunRose Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 tudzież i ówdzie, ale konkurencja mogła by powstać z dobrymi cenami Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach