brzydzi Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Na sprzedaż kilka koralowców z mojego akwa. Odbiór wyłącznie osobisty- Nowogard, zachodniopomorskie. Nie wysyłam z uwagi na brak czasu. aktualizacja w ostatnim poście. istnieje możliwość zamiany jakiegoś życia na lampę 6x54 W T5 pozdro Grzegorz Edytowane 9 Maja 2014 przez brzydzi (wyświetl historię edycji) Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 up, oczywiście ceny do negocjacji Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 up, zmiana cen Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2014 up, edycja w pierwszym poście pozdro Grzegorz Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2014 up, nowe zdjęcia w pierwszym poście pozdro Grzegorz Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Up, zmiana cen - tak weekendowo 1. sinularia 100 zł 2. lobophyton 100 zł 3. sarco 100 zł 4. euphylia 230 zł 5. stylophora 110 zł 6. zoa 80 zł 7. euphylia 480 zł 8. euphylia 230 zł 9. skała na razie czeka, nie wiem czy będzie na sprzedaż 10. żółtek 180 zł 11. borsuk 180 zł 12. hepatus 180 zł 13. błazenki 60 zł 14. chromisy 120 zł 15. antiasy 150 zł 16. parasema 20 zł 17. LPS - czerwony 280 zł 18. LPS - zielony 230 zł 19. akwarium 500 zł 20. stelaż 200 zł 21. lampa 250 zł pozdrawiam Grzegorz Edytowane 2 Maja 2014 przez brzydzi (wyświetl historię edycji) Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 W przypadku zakupu akwa, lampy i stelaża razem - sump gratis Na razie wszystko aktualne. pozdro Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 2 Maja 2014 (edytowane) up, sprawa dość pilna chętnie zamienię jakieś życie na lampę 6 x 54 W T5 Edytowane 2 Maja 2014 przez brzydzi (wyświetl historię edycji) Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 4 Maja 2014 (edytowane) Aktualizacja w pierwszym poście. Ponadto na sprzedaż szczepki euphylii: 1. 10 główek - 140 zł 2. 3. 4. 8 główek - 120 zł 5. 14 główek - 200 zł 6. birareum - szczepki o wielkości około 10 cm - 40 zł Co do euphylii to na zdjęciach są jeszcze do końca nierozłożone i napompowane. Możliwość zrobienia mniejszych szczepek euphylii. pozdro Grzegorz Edytowane 14 Maja 2014 przez brzydzi (wyświetl historię edycji) Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 5 Maja 2014 Up, aktualne Euphylią są tej samej odmiany co wskazana w pierwszym poście pod nr 4. Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 7 Maja 2014 Aktualizacja. Pozostały na sprzedaż euphylie oraz akwarium, lampa, stelaż (szafka) oraz sump w gratisie przy zakupie kompletu sprzętu. Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 8 Maja 2014 Up, istnieje możliwość zrobienia mniejszych szczepek euphylii. pozdro Grzegorz Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 9 Maja 2014 Up Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 10 Maja 2014 up, nr 2 sprzedana, reszta aktualna. Mogę zrobić mniejsze szczepki pozdro Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) Pozostało 1, 4, 5 i 6. Możliwość zrobienia mniejszych szczepek - główka po 15 zł Zdjęcia nie oddają wyglądu euphylii - słaby fotograf ze ,mnie :/, ponadto nie były w pełni rozłożone pozdro Edytowane 12 Maja 2014 przez brzydzi (wyświetl historię edycji) Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 14 Maja 2014 Up Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach