Skocz do zawartości
lasius

Glony wyższe do refugium wymienię/sprzedam

Rekomendowane odpowiedzi

Mam kolejną serię krasnorostów(różne gatunki) i innych zielonych glonów wyższych. Proszę o szybki kontakt osoby z Poznania lub Wrocławia(w piątek jadę tam) pośpiech wskazany bo dziś o godz. 21.30 zrobiłem małą wycinkę- za dużo ich zarosło już akwarium. Sporzedam tanio albo wymienię na szczepki koralowców miękkich np. zoanthusy actinodiscusy- nawet poj. polipy. Mniej więcej żeby zobaczyć proszę wejść na stronę:

http://www.boxermania.com/akw/4mc.htm

Widoczne glony - kraskorosty podrosły ok. 5-6 razy i zarosły sporo skały, odłamane łatwo przyrastają po kilku dniach zarówno do szyb jak i skał, żwirku,piasku, jest na nich masa kiełży i innych robaczków.

tel. +48506257991 /lasius@wp.pl

fajnie byłoby osobiście się wymienić.

Pozdrawiam

Krzysiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc lasius ,Puszczykowo to blisko Poznania wiec jak masz jakies glony na zbyciu lub korale itp bajery to chetnie tam podjade. Na wymiane nic niestety niemam bo moje akwa lekko pustawe jeszcze jest ale za rozsądną cene moge kupić.

ps Znasz Artura tego co ma sklep Arturro w Puszczykowie? To moj kumpel jest ( :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mieszkam 400m od sklepu. Zadzwoń- napisz sms-a, teraz jadę do Poznania ale po południu i wieczorem będę w domu, napewno się dogadamy. Cena będzie cool :-) i zobaczysz moje akwa i może jeszcze jakiegoś glona sobie wybierzesz...

Pozdrówka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.