brzydzi Zgłoś Napisano 9 Maja 2014 (edytowane) Jak w temacie, na sprzedaż 10 kawałków ceramiki. Pochodzi z mojego akwarium, ale po przemeblowaniu jakiś czas temu ją wyjąłem, za dużo było skały. Poniżej fotki poszczególnych kawałków: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. za całość 300zł.- do negocjacji kontakt na pw bądź 603-922-883 ps. tak przykładowo wyglądała ta ceramika ułożona w kolumnę - jest to połowa w/w ceramiki: pozdro Grzegorz Edytowane 17 Czerwca 2014 przez brzydzi (wyświetl historię edycji) Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 10 Maja 2014 Podbijam, ceramiki wystarczy na akwa około 300 litrowe, mogę zważyć gdyby ktoś potrzebował Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DiTus Zgłoś Napisano 11 Maja 2014 Kto jest producentem? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalk 4 Pozdrawiam, Piotrek 120x70x50 3-side view, T5, 2x6100 + 2x6550, BK 250, Profilux, DaStaCo, AF, AiO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 11 Maja 2014 (edytowane) Z tego co pamiętam to "balonowa". Nowa cena 750 zł. Edytowane 11 Maja 2014 przez brzydzi (wyświetl historię edycji) Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 12 Maja 2014 Ponawiam, można negocjować Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 14 Maja 2014 up Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 15 Maja 2014 Promocja, bo mi zalega nowa cena 699 zł Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon Zgłoś Napisano 16 Maja 2014 Witam, to nie jest ceramika mojej produkcji , Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 17 Maja 2014 Możliwość zakupu w częściach - ceny w przedziale 35-70 zł w zależności od wielkości. Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 18 Maja 2014 Z uwagi na "pilność sprawy" sprzedam za 640 zł. Skała jest w porządku, nic nie uwalnia. Gdyby nie przenosiny akwa została by u mnie i na niej odpalił bym zbiornik. Sprawa naprawdę pilna. pozdro Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 21 Maja 2014 up,nowa cena 550 zł Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 26 Maja 2014 aktualne Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 29 Maja 2014 up ...... 500 zł pozdro Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2014 up - 400 zł, mogę wymienić na szczepki SPS, LPS pozdro Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 Maksymalny zjazd cenowy - 300 zł pozdro Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 9 Lipca 2014 Up Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2014 ponawiam Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach