rpp Zgłoś Napisano 4 Maja 2006 Pytanie jak w temacie - kupilem plyty (spienione PVC) na pokrywe i gosc polecal klej COSMOFEN+ tylko nie wiem czy w reakcji ze slona woda (nie da sie w 100% wyelimonowac kontaktu z woda) nie bedzie jakies dziwnej reakcji albo co gorsza czy nie zaczna sie wydzielac jakies toksyny ? A jesli nie ten klej to jaki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy Zgłoś Napisano 4 Maja 2006 można jeszcze kleic klejem USMetrix bardzo mocny i nieszkodliwy Cytuj 360+110-od 15 Grudnia 2006 sprzedam miejsce na reklame (300 znaków) www.fastquad.pl- dla morszczaków z nano-reef super zniżki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy_zarażony Zgłoś Napisano 4 Maja 2006 Mozna tez po klejeniu miejsca spojen pokryc dodatkowo silikonem. Cytuj jeszcze tu wroce:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rpp Zgłoś Napisano 4 Maja 2006 @Raffy - a spotkales sie z tym Cosmofenem+ ? Na forum akwarystyka.com.pl znalazlem info, ze sporo osob klei Dragon'em do rur PCV - moze jakies doswiadczenia przy morszczyznie ktos ma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kataklizm Zgłoś Napisano 4 Maja 2006 acrylfix polecam. Szybko schnie i świetni trzyma. Ja nim klejiłem moją pokrywe i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam. Cytuj akwa 126 l i większe w drodze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pingwin Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 ja kleilem cyjanopanem i jest ok dragona zastosowalem do klejenia elementow zatopionych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rpp Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 no ja skleiłem Cosmofenem Plus bo nie udało mi się nigdzie kupić Dragona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach