Huxyf Zgłoś Napisano 16 Października 2014 Idealnie. Mega jestem zadowolony, choć telefonu nie używam do pracy a do zabawy Nie może być inaczej, ten smartfon to cudo. Hehe Cytuj Hydor Slim-Skim 250.65, LED Cree 100W, Hagen Elite Crystal Flo 80 + Skimmer Hagen Fluval, Jebao WP 25, Vibration Pump JVP-101, Turbo 750 N, Eheim Jager 125W. !!! Kupię miękasy oraz ukwiały w okazyjnej cenie !!! ________________________________________________________ | M.in.: Zoa, Sinularia (Zielona), Quadricolor, Rhodactis, Ricordea | Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 16 Października 2014 Idealnie. Mega jestem zadowolony, choć telefonu nie używam do pracy a do zabawy U mnie śmiga już rok,dziś cieszy mnie niezmiennie,jak pierwszego dnia . Jedyny mankament,to koszmarne zdjęcia w słabym oświetleniu . A i jeszcze jeden - nosząc go w kieszeni dżinsów,wcześniej czy później pojawiają się dziury . Polecam bardzo dodatkowe szkło naklejane na oryginalne (naklejane oczywiście bezklejowo), ewentualnie jakieś plecki,telefon robi się ciut grubszy,ale dobrze chroniony przed rysowaniem i skutkami upadków. Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Huxyf Zgłoś Napisano 16 Października 2014 U mnie śmiga już rok,dziś cieszy mnie niezmiennie,jak pierwszego dnia . Jedyny mankament,to koszmarne zdjęcia w słabym oświetleniu . A i jeszcze jeden - nosząc go w kieszeni dżinsów,wcześniej czy później pojawiają się dziury . Polecam bardzo dodatkowe szkło naklejane na oryginalne (naklejane oczywiście bezklejowo), ewentualnie jakieś plecki,telefon robi się ciut grubszy,ale dobrze chroniony przed rysowaniem i skutkami upadków. Dokładnie tak, na przód polecam folie ochronną 3MK ROCK, a na tył najlepiej etui Armor. Jeżeli ktoś nie lubi takich masywnych etui to zamiast Armor polecam zwykłe Crystal case. Cytuj Hydor Slim-Skim 250.65, LED Cree 100W, Hagen Elite Crystal Flo 80 + Skimmer Hagen Fluval, Jebao WP 25, Vibration Pump JVP-101, Turbo 750 N, Eheim Jager 125W. !!! Kupię miękasy oraz ukwiały w okazyjnej cenie !!! ________________________________________________________ | M.in.: Zoa, Sinularia (Zielona), Quadricolor, Rhodactis, Ricordea | Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 16 Października 2014 Dokładnie tak, na przód polecam folie ochronną 3MK ROCK, a na tył najlepiej etui Armor. Jeżeli ktoś nie lubi takich masywnych etui to zamiast Armor polecam zwykłe Crystal case. Zamiast folii polecam szklo (choc grom wie,czy to szklo czy poliweglan,ale sprawia wrazenie szkla),sa dostepne grubosci 0,3mm i 0,6mm,ja mam 0,6mm f-my Nillkin,idealnie pasuje,ma super sfazowane krawedzie,palec i rysik smigaja bez zadnego oporu,no i olbrzymia zaleta szkiel jest to,ze nie ma przy naklejaniu zadnych babli i nie odlaza na rogach po jakims czasie,jak to bywa z foliami . A plecki mam NEO HYBRID marki Spigen - idealnie dopasowane,warte swojej ceny . bez polskich znakow/mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NOCIO Zgłoś Napisano 17 Października 2014 Dobrego nowego Samsunga Galaxy S4 można kupić za około 1200zł - co jest jeszcze podobnego teraz w tej cenie wartego uwagi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 17 Października 2014 Xiaomi, JIAYU, Oppo , Meizu , Lenovo... Jest w czym wybierać Wysłane przez tapatalk Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NOCIO Zgłoś Napisano 3 Listopada 2014 Dobra Mirki a co polecicie dla kobiety (konkretnie mojej mamy ), która chce smartfona za 200zł - max 250. Czy warto w ogóle coś szukać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 3 Listopada 2014 Dobra Mirki a co polecicie dla kobiety (konkretnie mojej mamy ), która chce smartfona za 200zł - max 250. Czy warto w ogóle coś szukać ? Jak to Mirki? Zależy,co Mama oczekuje od takiego sprzętu i do czego będzie wykorzystywać. Jeśli nie potrzebuje rakiety na miarę potrzeb nastolatka,którego ojciec,jako właściciel wypaśnego portfela,spełnia wszystkie zachcianki,to rozejrzyj się za czymś tego rodzaju --> http://allegro.pl/smartfon-goclever-quantum-400-gps-2sim-aero2-bialy-i4741019316.html . Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 3 Listopada 2014 Telefony ZTE są stosunkowo dobre w tej klasie cenowej. Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonH Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 Panie i Panowie, czy używa ktoś telefonu na 2 karty sim? Pytam o te trochę droższe, jak np. Samsung Galaxy S5 duos lux Xperia Z3 dual, lub cos podobnego? Wysłane z Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Memfis Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 Polecam Huawei p7 posiada duala i nie odbiega znacząco od konkurencji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonH Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 (edytowane) A miałeś go w rękach? Czy obsługa dwóch simów nie nie jest kłopotliwa ? Pytam, nie tylko o ten konkretny model, ale ogólnie o duale.. Nie chcę sie wpakować na mine. Wysłane z Tapatalk Edytowane 7 Listopada 2014 przez SzymonH (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 Ja mam na dwa sim. Musisz wiedzieć, że dwa numery bardziej baterie drenuja , poza tym same zalety. Android od wersji 4.2 ma fajne ustawienia, możesz domyślnie przypisać która karta służy do dzwonienia, która do SMS a która do transmisji danych. Możesz też ustawić, że za każdym razem będzie Cię pytać z której karty ma korzystać. Wysłane przez tapatalk Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m-babka Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 Posiadam telefon Krüger & Matz i musze powiedziec że jest duzo lepiej dopracowany i skrecony od wielu poprzednich jakie miałem. Polecam firmę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 Dobije posta... Moj note 2 juz sie wysluzyl (ponad 2 lata). W miedzy czasie juz wymienialem ekran I niestety znowu poszedl o plyte chodnikowa :/ dziala, ale samej szybki nie wymienia... Do sedna Note 4 vs Note Edge. Ciekawy design edge, ale czy to wszystko co je rozni? Nie ma WiFi direct, ale reszta bardzo podobna do note 4. Jakies za lub przeciw do obu tel? Ktos ma edge? Zaraz jade cos kupic, to moze zdazy ktos sie wypowiedziec Pozdrawiam... Ps. 100% zostaje przy SNote, wiec nie polecac nic innego Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blik Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Jaki byście polecili telefon kom. do 1400-1500zł. Zastanawiałem się nad Samsungiem Galaxy S4. Co byłoby godnego uwagi za te pieniądze? Może ktoś z was ma obecnie coś ciekawego co może zaproponować lub macie coś od czego należy trzymać się jak najdalej. najlepszy taki żebyś mógł się porozumieć ja telefonu nie mam,bo jak mnie nie ma, to mnie nie ma ot taka rada......może sie przyda aaaa, byłbym zapomniał, ten telefon to takie gów...ko w papierku Edytowane 16 Stycznia 2015 przez blik (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 Wczoraj miała premiera Mi Note w dwóch specyfikacjach :-) Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2015 @blik odpisales na posta z maja 2014 @Yendruu jak to te co mysle (brand), to jednak specyfikacje techniczne sie troche roznia Wzialem n4 Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2015 Xiaomi Mi Note i Xiaomi Mi Note Pro.. To są maszyny :-) Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NOCIO Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2015 Minęło trochę czasu i wszystko staniało więc zamawiam Samsunga Galaxy S5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach