Paweltattoo Zgłoś Napisano 20 Maja 2014 Witam wszystkich. Kupiłem ostatnio okazyjnie ukwiał, to już mój trzeci w akwarium 300 litrowym. Proszę o pomoc w rozpoznaniu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 20 Maja 2014 To trzeci quadricolor. Tym razem bez smoczków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweltattoo Zgłoś Napisano 28 Maja 2014 Moim zdaniem to Heteractis Magnifica, chyba że jakiś olbrzymi Quadri zobaczcie fotki: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 28 Maja 2014 ale wyglada na Quadri własnie Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz.s4 Zgłoś Napisano 28 Maja 2014 to na 100% quadri też takiego mam on rośnie do mega dużych rozmiarów Cytuj akwarium: 300 litrów + 70 litrów sump, 65 kg LS, oświetlenie 8x54W, odpieniacz turbo 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach