Anja Zgłoś Napisano 28 Maja 2014 Poszukuję kogoś z okolic Brzeska kto zająłby się moim akwarium podczas wakacji- 8 tygodni. Sama nie wiem jak to rozwiązać,czekam na sugestie. Opieka oczywiście odpłatnie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs Zgłoś Napisano 28 Maja 2014 Ja bym się zastanowił przed wpuszczeniem obcej osoby do swojego domu na dwa miesiące. Jak ładna okolica, a dom z basenem i pełnym barkiem, to może bym się dał namówić za dobre wynagrodzenie A odrobinę poważniej: Lepiej napisz coś o akwarium, bo jest to wzięcie na siebie sporej odpowiedzialności, jeśli się nie zna zbiornika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anja Zgłoś Napisano 28 Maja 2014 Domu pilnuje dziadek i Kaukaz... nie wiem które gorsze , ale okolica piękna jest..... Akwarium ok 200 l z panelem, low,low,low tech - czyli odpieniacz, pompa obiegowa i tyle, a o glonach zapomniałam. Obsada : babka niebieskolica szt.1, 2 błazny, 1 mandaryn, był brzydal ale gdzieś przepadł, 2 krewecie czyszczące, miękasy. Widać brak czasu i pracy nad poprawą. Nie robię testów, bo nie mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs Zgłoś Napisano 28 Maja 2014 ... Nie robię testów, bo nie mam... Przynajmniej się nie stresujesz. Czy to Brzesko jest między Krakowem a Tarnowem? Jeśli tak, to tam w okolicy, w co drugim domu jest akwarysta morski, więc może się ktoś znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anja Zgłoś Napisano 29 Maja 2014 Przynajmniej się nie stresujesz. Czy to Brzesko jest między Krakowem a Tarnowem? Jeśli tak, to tam w okolicy, w co drugim domu jest akwarysta morski, więc może się ktoś znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anja Zgłoś Napisano 30 Maja 2014 Myślałam raczej , żeby ktoś wpadał 2 x w tygodniu sprawdzić czy wszystko ok., dolać wody, a co 2 tyg wykonać podmiankę( wodę z RO musiałby/aby mieć ze sobą). Może podkarmiłby/aby wtedy mrożonką?, zainstaluję automatyczne karmidło, ale to też trzeba kontrolować, czy działa. Dlatego poszukuję kogoś z okolicy - jeśli nikogo nie znajdę będę musiała , z bólem serca (akwarium działa od sierpnia 2013), wystawić wszystko na targowisku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach