seicodriver Report post Posted June 2, 2014 takie pytanko mam czy jak przymocuje galazke pseudogorgonii gumka do skaly to przyczepi sie? czy musi byc wetknieta w jakas dziurke? Quote 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Share this post Link to post Share on other sites
RafiLodz Report post Posted June 2, 2014 Przyczepi się - tylko zostaw ją w spokoju Quote Pandora 224 - -zlikwidowane Share this post Link to post Share on other sites
seicodriver Report post Posted June 2, 2014 Ant o tym sposobie to ja wiem dlatego pytalem o sama gumke:) Quote 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Share this post Link to post Share on other sites
RafiLodz Report post Posted June 2, 2014 (edited) U mnie swego czasu przyczepiona była do jednej skałki,ale dotykała też drugą i w obydwóch miejscach przyrosła,a o szybie jak podrosła nie wspomnę Edited June 2, 2014 by RafiLodz (see edit history) Quote Pandora 224 - -zlikwidowane Share this post Link to post Share on other sites
thomas kay Report post Posted June 2, 2014 obie metody są skuteczne, ważne żeby przez kilka pierwszych dni jej nie wywiało Quote Tisze jediesz dalsze budiesz Share this post Link to post Share on other sites
lukas.mielcarek Report post Posted June 2, 2014 U mnie klej podziałał po 2 tygodniach ładnie skałkę obrosła Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalh Quote Share this post Link to post Share on other sites
Matus Report post Posted June 14, 2014 Nawet gumka nie jest potrzebna,wystarczy by wystarczająco długo przylegała do skały(ok. tygodnia) Póżniej nawet jak ją odetniesz to odrośnie. Quote Share this post Link to post Share on other sites