Sebastiuan Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Witam, Od paru tygodni z moim Hepatusem coś się dzieje. Widać to na umieszczonym zdjęciu. Prócz tego mam jeszcze 3 Hepatusy z nimi jest wszystko OK. Cytuj www.wola-ociecka.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 http://www.chucksaddiction.com/disease.html Nie wiem, czy go uratujesz.. Cytuj 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 to ostanie stadium infekcji bakteryjnej z tym z ze może być ona wtórna, najpierw nicienie później bakterie , w każdym razie rybka niedługo RIP przykro mi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 na pewno lukaj na inne i REAGUJ w porę !!!!! Cytuj 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Opisz akwarium ile sie da-zdjecia rowniez wskazane. Na zalaczonym zdjeciu oprocz hepatusa reszta tez wyglada kiepsko. Dawaj jak najwiecej danych-wszyscy chetnie pomogą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fireman Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Przykro mi to mówić ale mój wygladal podobnie po 3 dniach odszedł na wieczna rafę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macias Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastiuan Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Opisz akwarium ile sie da-zdjecia rowniez wskazane. Na zalaczonym zdjeciu oprocz hepatusa reszta tez wyglada kiepsko. Dawaj jak najwiecej danych-wszyscy chetnie pomogą Co to znaczy reszta wygląda też kiepsko ??? Szyba brudna od soli, Hepatus siedzi teraz w małym akwarium 60x60x50 ponieważ w duzym 127x60x65 pękła tylna szyba przy kominie, w niedziele powrócą ryby do dużego. Reszta Rybek jest w drugim akwariu 70x60x60. Hepatusy są ze mną od 3 lat, kupiłem jak miały po 5cm. Cytuj www.wola-ociecka.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach