Skocz do zawartości
lasius

glony/wymiana/sprzedaż/darowizna

Rekomendowane odpowiedzi

chyba otworzę farmę glonów...

ok. tygodnia temu wycinałem sporą część z akwarium dziś już ponownie się rozrosły i za kilka dni robię kolejną wycinkę...

Jeśli jest ktoś zainteresowany wymianą... niech się szybko odezwie, najlepiej okolice poznania.

Jeszcze raz podaję link do fotek tych glonów nie robię kolejnych bo to dokładnie to samo...

http://www.boxermania.com/akw/4mc.htm

Wymiana na drobiazgi- szczepki poj. polipów/koloni korali miękkich , innych glonów, starsze żaniki Hqi- z wymiany np. 8-12 miesięczne barwy najlepiej 5200/10000 lub 4200, glony mi szybko rosną więc mogę się umówić np. na większą wymianę- kilka wycieć dla 1 osoby. W ciągu miesiąca można naprawdę bardzo mocno wypełnić refugium lub dołożyć krasnorosty do głównego zbiornika.

Jeśli nikt nie zreflektuje się na wycinkę/zamianę to po wycięciu oddam za free pierwszej osobie która po nie przyjedzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam,pisałbym się na większą ilość,może być za żarnik lub money.jeżeli mógłbym odebrać w przyszły wtorek byłoby świetnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze zacznij zaopatrywac salony pieknosci albo kobiecie swoje maseczki rob. mam znajomego ktory zone obklada calerpa hhihi

UWIELBIAM MÓJ CANDY SHOP

130x50x40 + 210 l sump , obieg laguna 3500 , cyrkulacja tunze 6055 + 6045 + 6060

oświetlenie 4x 54 w t5 DIY, SHURAN 200

wystartowało Nasze Przejściowe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.