erem88 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 W nocy udało mi się upolować takiego obywatela, wylądował w panelu. Jakieś propozycje? Cytuj [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matus Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 Fajny, trochę podobny do porcelanek ale to chyba nie to. Osobiście bym go zostawił, większość krabów to glonożercy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qsy Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 Wyglada mi na Mitraxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erem88 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 Póki co jest w panelu, poobserwuje go trochę. Ostatnio zauważyłem że wyciągał szczypce na krewetkę czyszczącą i chciał ją złapać za "wąsy" wtedy trochę zwątpiłem w jego roślinożerność... Wstawiam jeszcze zdjęcia wylinki oraz kraba na wolności Cytuj [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kruchy Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 według mnie to nie jest glonożerca bo ma potężne szczypce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erem88 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 Wygląda ma Łobuza, dlatego założyłem temat żeby go zidentyfikować. Nie należy do najbardziej urodziwych wiec na jego obecności w akwa mi nie zależy Cytuj [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-dominik- Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 Mam takiego, jje tylko glony. Cytuj Pozdrawiam: Dominik T. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harari Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 Zostaw, nie będzie Tobie przeszkadzał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matus Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2014 Lubię takie wynalazki , mogę go odkupić(wysyłka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slowik Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2014 albo to bedzie ten http://pl.reeflex.net/tiere/2514_Lophozozymus_edwardsi.htm albo http://pl.reeflex.net/tiere/4157_Lophopanopeus_sp.htm ja znalazlem jak ten drugi narazie trafil do filtra a zjadl mi babilonie zobacz temat moj moze krab podobny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach