jarek35 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 Używa ktoś z Was tych świetlówek : LIVING COLORS Marine Blue LIVING COLORS Actinic Blue Jeśli tak to proszę o opinie o tych świetlówkach pozdrawiam Jarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 Uzywalem tej drugiej i nie polecam. Bardzo szybko traca barwe. Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astronotus Ocellatus Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Że tak wtrące.. czym to ,albo jak to określiłeś bo sam w sumie jestem ciekaw innych opini niż moja. pozdrawiam Edytowane 16 Czerwca 2014 przez Astronotus Ocellatus (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 Ja miałam chwilke te świetlówki i nie podobało mi się ich światło-było po prostu słabe i brzydkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 Okiem jedynie to określiłem. Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach