Skocz do zawartości
kinia87

prośba o pomoc w identyfikacji..robaczków?rybek?

Rekomendowane odpowiedzi

proszę o pomoc w identyfikacji "robaczków"? pływających wewnątrz skałki. Pojawiły się znikąd ;) na lewo od euphylli i pod pachyclavularia (kwiatkami)

https://www.youtube.com/watch?v=vMJrsCK-FiY

ok, już zidentyfikowałam. Wygląda na mysis ;)

temat można zamknąć :)

8392_8635.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mało widać,ale możliwe że to mysis.

ReefMax -  Odpieniacz Hydor Slim Skin 135.35, 3x24W T5, Hydor Koralia Nano 900 i 1600, 11 kg LR + 9 kg LS, sól AF RS + Probio S, Pro F, Probio F. Obsada - głównie LPS, kilka miękkich, pustelnik, 2 debeliusy, rozgwiazda piaskowa, kilka Turbo, Synchiropus splendidus, 2x Amphiprion ocellaris, Valenciennea puellaris, Pterapogon kauderni i Chrysiptera parasema.

0e93da8f008542a888d593ba9d084493u522a479.png

"Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone. Co do tego pierwszego nie jestem pewien.” – Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie nie widać Kinia wyraźnie ale to raczej widłonogi są, nic tylko się cieszyć :)

Mój lasek wciąż rośnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ze skala dostalem z tego wynika - ujawnily sie badz ja zauwazylem w 5 tyg od zalozenia baniaka :) poza tym u mnie jeszcze 2 mini wezowidla sie kryja w skale obok lasonogow ;)

55e583343c894eba6721a09b7dbcac4cu282a265.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musicie koniecznie oglądać w HD, wtedy dobrze widać. Akwarium ma ok.4,5 miesiąca, ostatnia skałka przygarnięta od kolegi Marka jakoś na początku kwietnia. Więc chyba jakieś życie nam się uchowało ;) darmowa strawa. Przy okazji, co to za ślimaki, które widać w 60s filmu? Wysypało się nam ich sporo, tez nie wiadomo skąd :lol: kolor żółty, generalnie praktycznie cały czas chodzą po tylnej szybie i zajadają glony, więc pożyteczne ;)

Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez kinia87 (wyświetl historię edycji)

8392_8635.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.