fawex Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 Witam Zbliża się przeprowadzka i coraz mniej czasu na zajmowanie się starym akwarium (w nowym powstaje większe ) Dlatego sprzedam "prawie wszystko " (na pewno zostaje akwarium które będzie sumpem w nowym). Na początek sprzedaje skałę - 30 zł za kg (jest tego ok 20 kg). Pozostałości koralowców Monti szczepki po 15 zł , Euphyllia - 60 zł ( ok 6 główek) Favia - 60 zł plus waga skały Caulastrea zielona - 50 zł Caulastrea niebieska - 150 zł Ricordea - 15 zł mordka Ryby będę wyceniał po sprzedaży skały A potem sprzęt Kilka fotek z telefonu (przepraszam za jakość ) Więcej fotek mogę podesłać na maila Proszę o wiadomości na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mars79 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 witam filtr RO masz do sprzedania???/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fawex Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2014 Filtr zostaje do nowego akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fawex Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2014 (edytowane) kolega tadzik443 nie dojechał więc zapraszam Edytowane 30 Czerwca 2014 przez fawex (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fawex Zgłoś Napisano 18 Lipca 2014 Zapraszam Możliwa wysyłka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mars79 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2014 JAK możesz podać cenę za ryby itp to ja czeka , wysyłałem do ciebie już sms . pozd Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiu9 Zgłoś Napisano 28 Września 2014 zaktualizuj temat cos bym wziol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwierzu696969 Zgłoś Napisano 28 Września 2014 Pw poszlo Akwarium 170x70x60 + sump 150l obieg H2O 5000l/h cyrkulacja 3x Tunze 6105 odpieniacz Deltec SC 2060 oświetlenie T5 8x80 LR +/- 100 kg LS +/- 50kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fawex Zgłoś Napisano 29 Września 2014 Do końca tygodnia będzie aktualizacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach