Adam160 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Mam na sprzedaż akwarium ze stelażem Akwarium o wymiarach 90x50x50h, przód chyba opti ale nie jestem pewien! + stelaż 82cm h do którego są boczne nogi z regulacją wysokości/łapania poziomu. Między szkłem a stelażem jest gruba sklejka zabezpieczona silikonem i oczywiście gąbka. Tył i prawy bok czarna folia, prawy tylny róg trójkątny komin z jednym otworem. Całość jak widać na zdjęciach nie umyta więc cena 200zł myślę, że będzie odpowiednia. Szkło 100% szczelne. Przepraszam za zdj nie wiem czemu są odwrócone... Edytowane 2 Lipca 2014 przez Adam160 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam160 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2014 UP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2014 Sorry za off top ale w przeglądarce w windowsie najpierw je obróć a potem wstaw w ogłoszenie i będą tak jak trzeba. Trochę średnio to widać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelced Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2014 Masz akwarium na suficie, jesteś mistrz akwarystyki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam160 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2014 Dzięki za podpowiedzi, fotki zmienione UP i nowa cena 180zł! Zapraszam do innego tematu gdzie jest pompa new jet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LLS Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2014 Jak byś doszorował to akwarium to może i znalazł by się chętny ,teraz nieciekawie to wygląda. Warto być przyzwoitym ,choć nie zawsze się to opłaca . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach