ozeh Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Witam, na sprzedaż mam używany odpieniacz Deltec SC 1455. Pracował u mnie od marca zeszłego roku. W pełni sprawny i godny polecenia produkt. Jedyna jego wada (wg. mnie producent do końca tego nie przemyślał), to ukręcona główka śruby (widoczna na zdjęciu) Wymieniona na nową. W żaden sposób nie wpływa to na jego pracę, ale oczywiście można ją wymienić bez nadużywania budżetu Ze względu na to, że nie mam od niego oryginalnego kartonu, odbiór tylko osobisty. Cena: 650 zł NIEAKTUALNE Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez ozeh (wyświetl historię edycji) 140x70x70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldist Zgłoś Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) Czy nadal aktualne? pozdrawiam Edytowane 3 Lipca 2014 przez waldist (wyświetl historię edycji) Zbiornik 250l+50l (narożne,trapez),refugium, biopellets, odpieniacz diy (AQ1200). Obieg NewJet2300. Miękkie + SPS. Oświetlenie LED 200W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozeh Zgłoś Napisano 5 Lipca 2014 Tak, nadal aktualne, a odpieniacz doczyszczony. 140x70x70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozeh Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 (edytowane) Poniżej umieszczam w miarę doczyszczonego odpieniacza: Edytowane 8 Lipca 2014 przez ozeh (wyświetl historię edycji) 140x70x70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach