MILeN Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 przymierzam sie do drugiego akwa mini kosteczki i pomysł padł tym razem na czarne podłoże potrzebuje 1-2 kg do akwa bedzie mieć 23 literki co polecacie ? nie uśmiecha mi sie kupowanie wora żywego piachu ale nie wiem jaką alternatywę by można zastosować żeby była obojętna na parametry wody może jakiś żwirek? jeśli tak to jakiego szukać ? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunRose Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 korallen zucht polecam zwir sam uzywam Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 Po wakacjach na Teneryfie będziesz mieć masę czarnego piachu Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILeN Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 haha na razie nie moge na Tene zostaje mi rozrywka w formie drugie akwa ;-) chyba że kto przywiezie ;-) SunRose poszukam na alledrogo co to i po ile ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W32darWin Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 Tylko ze na Teneryfie o ile sie nie myle jest piasek wulkaniczny. Jest mega drobny wiec latalby po calym akwa. Pozdrawiam Cytuj START 12.12.2013 - 180L z panelem 70x70x45, odpieniacz DIY a'la midi flotor ale.... na igle AB 2000/1 , ATI Sunpower 6x24T5 + 9W LED china blue, betonowa skała DIY, AllInOne w reaktorze DIY, baniakiem kręci jebao WP-25 i koralia 2800. http://nano-reef.pl/...0l-betonowisko/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 ale to jakoś chyba troszke dziwnie wygląda,rafa koralowa i czarny piach,nie wiem Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILeN Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 chce zrobić odmianę w setce mam biały i wymyśliłam sobie tubki same ale na czarnym tle właśnie SunRose jak to sie dokładnie pisze bo mi nic nie znajduje takiego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 http://podloze.pl/galeria/?podloze-do-akwarium-czarny-piasek-1-2mm-atest-pzh-2 Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunRose Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 Korallen-Zucht Korallensand Aragonit Natural 4,6kg nie jest czarny ani ciemny ale jest super Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILeN Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 a czy takie coś nie zaszkodzi parametrom? chce kupic najdrobniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 Korallen-Zucht Korallensand Aragonit Natural 4,6kg nie jest czarny ani ciemny ale jest super To tak jak bym Ci doradzil babke piaskowa, a Ty bys szukal blaznow... Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunRose Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 porównania masz boskie dobrze ze nie auta. Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slovy Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 Zbyt drobny w małym litrażu cyrkulacja Ci wymiecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILeN Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 a jakby wziąść wiekszą gratulacje ? Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach