wrsdz Zgłoś Napisano 16 Lipca 2014 (edytowane) hej , ma ktos jakis pomysl moze jak powiesic razora 60W nad kostka z kominem zew ? jak uzyje mocowania z zestawu przykrecajac do komina to (foto 1): - przod akwa nie doswietlony -mam obawy o komin.... a tu jeszcze jedno. Zdjecia moze tego nie oddaja ale jak lampa wisi na kominie powaznie przednia czesc akwa jest niedoswietlona , moze lepiej moze gorzej , mi sie nie widzi dlatego szukam innego sposobu. oczywiscie moge tez podmienic metalowe rurki z zestawu na dluze ale dalej pozostaje obawa o komin i wogole to jakies takie nie stabilne jest wtedy... jak zamocuje na prawej/ lewej krawedzi (foto 2 ) wyglada to jak wyglada....nie estetycznie . szukalem jakiegos alternatywnego rozwiazania jak stelaz ale nic nie wykopalem w sieci. dodam iz mocowanie na linkach do sufitu kompletnie nie wchodzi w gre ! moze ktos juz przerabial ten temat z uzytkownikow malego Razora. bede wdzieczny za pomoc. Edytowane 16 Lipca 2014 przez wrsdz (wyświetl historię edycji) Cytuj 160 litrow OW Cube, T5 , RW 4/ Koralia, DYI Skimmer, NJ2300 na obiegu, Ebtech, glownie SPS , zbiornik oparty na metodzie DSR !!! "Metoda DSR jako suplementacja mikroelementow " artykul kolegi Jacka (PL wersja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2014 zdjecia malutkie,ale nie widać tam nie doświetlonych boków.Wstaw zdjęcie w większym formacie zeby było coś widać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mari00sh Zgłoś Napisano 16 Lipca 2014 Ja mam na bocznej szybie i nie widzę problemów estetycznych Poza tym tak jak pisał wyżej kolega, ja tam nie widzę niedoświetlenia. Cytuj 38x38x43 60L + Sump 20L + Dolewka 10L | Maxspect Razor Nano 60W | Tunze 9002 | Koralia Nano 1600 + Koralia Nano 900 + NJ1700 | 8 Kg LR + 4,5 Kg LS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrsdz Zgłoś Napisano 21 Lipca 2014 Hej Dzięki kolego mari00sh przejrzałem twój wątek, na ta chwile lampa zawisnie na prawej szybie reszta wyjdzie sama w trakcie. Cytuj 160 litrow OW Cube, T5 , RW 4/ Koralia, DYI Skimmer, NJ2300 na obiegu, Ebtech, glownie SPS , zbiornik oparty na metodzie DSR !!! "Metoda DSR jako suplementacja mikroelementow " artykul kolegi Jacka (PL wersja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach