Skocz do zawartości
Olek

[S] Mini Bubble King 160

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam do sprzedania 2 letni odpieniacz. Sprawny w 100%, bez żadnych ubytków czy defektów. Jestem drugim właścicielem, posiadam fakturę, którą otrzymałem od pierwszego właściciela. Odpieniacz cały czas pracuje w akwarium, możliwość odbioru osobistego po uzgodnieniu w Lublinie lub w Warszawie.

Gdyby ktoś nie był zdecydowany co do możliwości tych małych BK to posiadam filmik z pracy i zapraszam do siebie na "prezentację"- sam nie byłem do końca pewny, czy ta wersja mini jest godna swoich "dużych" odpowiedników. Zmieniam na większy model z tej samej stajni, gdyż niedługo przenoszę się do większego szkła. Oczywiście przed ew. wysyłką będzie wyczyszczony.

Cena 1600 PLN.

Kontakt 510-504-859 lub PW.

post-7052-0-91567200-1405771321_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,

Długo czekałeś aż Ci się rozkręci ? mam 180 i za Chiny nie mogę go zmusić do wywalenia syfu do kubka.

Sorry za off top

250 L , Tunze 1073.40 ,2xTunze 6045 + Jebao Wp-25, Deltec sc1455, Słoneczko 8x39W i inne pierdoły

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,

zależy co masz na myśli pisząc długo, po umyciu całego odpieniacza to myślę, że kwestia kilku godzin, ale przyznam, że nigdy nie mierzyłem dokładnie. Jeśli przez powiedzmy całą noc nie jest w stanie się podnieść to może wina złego zanurzenia, albo jakiś problem z pompą?

Odpieniacz nadal aktualny czeka na nowego właściciela.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadal aktualne, zapraszam do kontaktu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.