Lacmar Zgłoś Napisano 22 Lipca 2014 Znalazłem się dzisiaj w Gdyni i chyba musze zostać, dla tego potrzebna mi pomóc, szukam jakiegoś niedrogiego hotelu i pomyślałem ze może ktoś z tutejszych forumowiczów pomoże i poda mi jakąś fajną miejscówke. Dzięki z góry za pomoc. Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 22 Lipca 2014 kolego takie tematy w offtopie zakladamy gdzie przenosze temat Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lacmar Zgłoś Napisano 22 Lipca 2014 W takim razie sorki nie zauważyłem,....przerzuć gdzie chcesz, bo ja nie miałem czasu a dostępny tylko telefon rozladowwny.... Poprostu liczyłem na jakąś pomoc.... Pozdrawiam. Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 22 Lipca 2014 rozumiem mam nadzieje ze znalazles jakies lokum dla siebie pozdrawiam Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lacmar Zgłoś Napisano 22 Lipca 2014 Dzięki znalazłem pozdrawiam. Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach