Skocz do zawartości
Qbab

kawałki wapieni do akwa

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie wydobyłem sporo wapieni z akwa, były w nim ponad dwa lata, - jest to klasyczny wapień, nie za bardzo porowaty, choć wygląda nieżle, porośniety algami wapiennymi z dziurami (jaskinki), kilka wylądowało w malutkim baniaczku z solanką pompka i grzałka, kilka lezy na podłodze, jak ktos chce to niech pisze. foty bedzą jutro ( o ile czas pozwoli)

240 l (120 dł 50 szer 40 wys) + 56 l sump, pompa glowna PH 802, cyrkulacja 900l/h + 500 l/h + 400 l/h + 240 l/h, oswietlenie NOWE 39W aquastar (T5) + 39W 4000K (T5) (12 godzin) + 2 X 39W 5000 K (6 godzin) bez odpieniacza, grzałka 150W, ok 20 kg żywej skały

forum wspinaczkowe Brytan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez bym wzial Qbab jaka cena??

200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła.

[KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra]

Balling Fauna Marin z mikroelementami FM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrze1 dziś zrobie zdjecia i podeśle nowo_zarażonemu bo był pierwszy, jak mu się nie berdzie chciało przyjechać po nie (bo nie wysyłam kamieni) to dam Ci znać. Może tak być?

240 l (120 dł 50 szer 40 wys) + 56 l sump, pompa glowna PH 802, cyrkulacja 900l/h + 500 l/h + 400 l/h + 240 l/h, oswietlenie NOWE 39W aquastar (T5) + 39W 4000K (T5) (12 godzin) + 2 X 39W 5000 K (6 godzin) bez odpieniacza, grzałka 150W, ok 20 kg żywej skały

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Qbab, przepraszam, że się wcinam ale to może ułatwić wszystkim życie. Też mam kilka kamieni wyjętych z akwarium, nowy_zarażony czasami chyba przejeżdża przez Częstochowę więc mógłby je wziąć ode mnie a Piotr1 od Ciebie. Oczywiście jeśli nie masz nic przeciwko temu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście że nie mam - spytać tylko trzeba nowo_zarażonego bo się pierwszy zgłosił czy mu to też odpowiada. Jeśli tak to ja jestem za.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@nowy_zarażony, pytamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez jestem za:D Rs napisz mi prosze na priv cos wiecej(ile masz tej skaly? Jaka cena? I w ktorej czesci czwy mieszkasz).

Pozdrawiam

jeszcze tu wroce:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.