oliwer74 Zgłoś Napisano 8 Września 2014 Byłem w tym roku i.. wrażenia ogólne średnie. Akwaria amazoni ok, akwaria morskie część super ( z większymi rybami) a część taka sobie Ale co mi osobiście nie przypadło do gustu, to prezentacja dydaktyczna w postaci makiet, tablic... Jak nic z poprzedniej epoki i powinni to jednak zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 9 Września 2014 Tam spedzilem moje pierwsze wagary... Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 9 Września 2014 Przed 5 laty akwaria prezentowały się zacnie: http://forum.gsa.org.pl/viewtopic.php?f=72&t=2939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarob Zgłoś Napisano 12 Września 2014 Widziałem w ubiegłym roku i dlatego rozpocząłem przygodę z morszczyną. A jak ktoś chce zobaczyć żenadę to zapraszam do podbydgoskiego sklepu, gdzie kostka lipowa robi za cyrkulację i odpieniacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach