Rafa0302 Zgłoś Napisano 1 Września 2014 To coś wyjęte z circulatora to dom moich błazenków. Poszedł o krok zadaleko. Polak mądry po szkodzie. Teraz moczy się w "kotniku"-może przeżyje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luqas Zgłoś Napisano 2 Września 2014 Nie chce Ci źle życzyć, ale na to, że wróci szanse są małe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jader Zgłoś Napisano 2 Września 2014 Zostało mu trochę macek? U mnie kiedyś jeden wlazł na pompę i pomimo, że wyrwało mu tak z połowę, to się specjalnie nie przejął. Pompował się już po 2 dniach. Mało tego, ze strzępka stopy, wielkości może 2-3 mm wyrósł nowy egzemplarz. Tak że, moim zdaniem, one bywają dużo twardsze niż się wydaje. Cytuj miękkie i kilka rybek 240 l; oświetlenie HQI+T5; odpieniacz Turbo 1000 Multi SL; curkulacja Tunze 2x6045 i AB 3500 UP; październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bleq Zgłoś Napisano 2 Września 2014 Dziwna stytuacja, z tego co widze masz cyrkulacje aquaela??? Jesli tak, ja mam taka tą samą i tez w nią wlazl mi quadri…. dziwna gdyz mialem rpwniez 3 inne rodzaje pomp i w zadna inna nie wlazly tylko w tą a btw . Ukwiala ciezko ukatrupic , póki sie nie rozpuszcza i nie smierdzi to przezyje Cytuj Jaminik 200 GT:) 240l w obiegu , dluugie na 1,7m. Pompownia Jebao. 320W T5 Skała 90% ceramika Życie - po wielu porażkach - Zadowolone i w koncu rośnie !! Błazny w związku mieszanym, Ptera LGBT, Jaśka z Rewolwerem, Wargatek Struś , Baca i wesoła rodzinka Krewetek. w planie male DSB i refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 4 Września 2014 Jest z nim coraz lepiej-ale mocno oberwał. Ciekawe czy zapamięta. Na wszelki wypadek owinąłem circulatror żyłką wędkarską. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matrix00002 Zgłoś Napisano 4 Września 2014 U mnie było to samo przeszed przez pompe ale po 2 tygodniach opamnietał sie tylko siedział za skałami potem wyszed i po 4 tygodniach od wydarzenia rozdzielił sie na 2 ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach