Skocz do zawartości

Historia edycji

Alfik1980

Alfik1980

I nastały kolejne prace przy szkle. Postanowiłem zmienić powrót i tak powstał pseudo lock-line. Zobaczę jak będzie się spisywał. 

Poza tym musiałem zająć się aiptazją i pseudozoa. Jak tej pierwszej nie udało mi się do końca wyskubać -jeszcze widać kilka miejsc- to z drugim problemem udało mi się uporać.

Ładnie wyglądające polipy w świetle niebieskim okazały się nie zoa ,a pseudozoa i rozmnażały się na potęgę. Walka myślę,że ostatecznie wygrana przeze mnie. Pinceta i polip po polipie udało mi się usunąć je  ze zbiornika. Parametry niezmienne i to cieszy. Akry jeszcze odpoczywają po inwazji pseudozoa. Zapodaję link do filmu jak komuś będzie się chciało to zachęcam do zalukania i oceny. Postaram się zamieszczać częściej filmy i z katastrof jak i sukcesów w baniaku. Zawsze komuś się coś przyda, a i na czyichś błędach lepiej się uczyć.....

Alfik1980

Alfik1980

I nastały kolejne prace przy szkle. Postanowiłem zmienić powrót i tak powstał pseudo lock-line. Zobaczę jak będzie się spisywał. 

Poza tym musiałem zająć się aiptazją i zseudozoa. Jak tej pierwszej nie udało mi się do końca wyskubać -jeszcze widać kilka miejsc- to z drugim problemem udało mi się uporać.

Ładnie wyglądające polipy w świetle niebieskim okazały się nie zoa ,a speudozoa i rozmnażały się na potęgę. Walka myślę,że ostatecznie wygrana przeze mnie. Pinceta i polip po polipie udało mi się usunąć ze zbiornika. Parametry niezmienne i to cieszy. Akry jeszcze odpoczywają po inwazji zpeudozoa i widać że kuracja im się spodobała ,bo polipują pięknie.

Zapodaję link do filmu jak komuś będzie się chciało to zachęcam do zalukania i oceny. Postaram się zamieszczać częściej filmy i z katastrof jak i sukcesów w baniaku. Zawsze komuś się coś przyda, a i na czyichś błędach lepiej się uczyć.....

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.