arwo Zgłoś Napisano 8 Września 2014 Witam. Jakie rybki można trzymać w akwarium o wymiarach 80x40x40 cm? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slowik Zgłoś Napisano 8 Września 2014 Pare blazenkow i jakiegos garbika u mnie akurat sa dwa blazny i dwa garbiki 4 kraby 3 slimaki 2 krewetki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dorian90 Zgłoś Napisano 8 Września 2014 Zobacz moje wątki. Mam tam propozycje obsady Cytuj 160x60x75h Deltec SC 2060, ATi 8x54w i inne graty Wykonuje stelaże pod akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
n00n Zgłoś Napisano 8 Września 2014 Ja mam: błazenek - 1 szt. garbik chrysiptera hemicyanea - 1 szt. babkę crypocentrus cinctus - 1 szt. nemoteleotris magnifica - 2 szt. + krewetki czyszczące lysmata amoinesis - 2 szt. krab pustelnik paguristes cadenati - 1 szt. rozgwiazda piaskowa archaster angulatus - 1 szt + ślimaki tectus - kilka sztuk, strombus - 1 szt, oliva - 1 szt. Jakiś czas temu zniknął mi elegans i planuję go zastąpić mitraxem. Oprócz powyższego w akwa są jakieś wężowidła małe, ślimaki osiadłe, asterinki, kiełże i inne gratisy przywleczone z żywą skałą i szczepakmi. Cytuj 128L, Tunze ReefPack 250 (Comline DOC Skimmer 9004 + Comline Filter 3162), Tunze 6015 + 6025, Maxpect Razor 420R 160W 16K, start na suchej skale, żywym piachu i 10% wody z działającego zbiornika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach