Skocz do zawartości
rekin

targowisko

Rekomendowane odpowiedzi

szkoda, że Debora milczy??? zawsze ma tyle do powiedzenia w dziale targowisko...

przecież może napisać jak było.??

Na pytanie, w swoim wątku jednego z forumowiczów "skąd ma" też zostało przemilczane...

http://nano-reef.pl/...k/page__st__780

Edytowane przez rekin (wyświetl historię edycji)

d4de0a021b7dcb2f19d2db8c778d364fu426a393.png

Wreszcie zdymisjonowana.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@rekin - skoro od początku snułeś wielkie domysły, że TO JA to dlaczego nie napisałeś na PW, nie zadzwoniłeś czy coś?

U mnie szczepek zawsze coś tam jest - chętnie bym Ci odłamała kawałek :yes

Ale jeśli chcesz być Sherlockiem i postanowiłeś poruszyć całe forum to odpowiem Ci ładnie po kolei:

Często śpiewam w środy - tak też było o 10.09.2014 roku:)

Wróciłam do domu po godzinie 20:00 - a że była rocznica mojego ślubu mąż przygotował dla mnie kolację więc ostatnią rzeczą na jaką miałam ochotę to śledzenie nowych ofert na Targowisku.

Ogłoszenie zobaczyłam wtedy co wszyscy użytkownicy i tyko dlatego, że kolega mi na gadu wysłał link:)

Sygen dobrze zauważył - temat był od 19:36 czy tam ileś a pierwsze rezerwacje były 20:04.

A, że zdobyłam ładnego korala to ja się muszę tłumaczyć skąd go mam?

Wiele razy dostaje pytanie skąd mam jakiegoś korala.

Niebawem wkleje zdjęcia kolejnych sztuk i zaraz ich będziesz szukał po całym targowisku ale niestety ich tam nie znajdziesz.

Podsumowując - dziękuje za zainteresowanie moją osobą - to naprawdę miłe ale naprawdę tego nie potrzebuję:)

Temat zamykam - jeśli chcesz jeszcze szczegółowych wyjaśnień na temat Co robiła Debora 10.09.2014r. w godzinach od 19:00- 20:30 to mogę Ci ich udzielić na PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.