rafal22bb Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 Miałem przyjemność oglądać na żywo i powiem Wam, że zdjęcia nie oddają piękna tego baniaczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
promil Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2015 Witajcie. Dziś wziąłem się za liczenie korali,naliczyłem się 25 gatunków i podgatunków.Do tego 9 gatunków pływających,pełzających mieszkańców. Jak znajdę dobry aparat,to porobię makra zwierzaków Do kompletnej obsady planuję jeszcze rurówkę i małego jeżowca. Pozdrawiam. Cytuj W planach piko-rafa 30ltr z miękkimi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
promil Zgłoś Napisano 23 Maja 2015 Rhodactisa mnoży się,przybyły 2 nowe osobniki. Z chęcią zamienię się za inne szczepki korali Cytuj W planach piko-rafa 30ltr z miękkimi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
promil Zgłoś Napisano 28 Lipca 2015 Dzisiejsza aktualizacja. Na dniach przeprowadzka do większego lokum Zdjęcie słabej jakości wykonane komórką.W rzeczywistości jest bardziej kolorowo i pastelowo. Cytuj W planach piko-rafa 30ltr z miękkimi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach