Skocz do zawartości
maximus

Od czego jest mixer ?

Rekomendowane odpowiedzi

.ale powic jak długo mieszać tą sól w mixseże??co do "nemo" to może sie zdażyć no a oznaki postszępionych płetw wskazują na chorobe pasożytniczą.

800l:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Olek-Stzelałem z kwaśnej śmietany do twojej żony i trafiałem jej z 300m w otwarte usta ,zresztą spytaj sie jej to ci opowie.Ale sztuka to żadna ,bo mam dużą fuzje ( :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale mnie nie interesuje czym stszelałeś tylko tak około bo jak mieszam w wiadzre to sie nie chce rozpućiś dobrze przez conajmniej 2 godziny, czy w tym jest szybciej??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz. Ja zajmuję się tym 3 lata, ale nadal nie uważam się za specjalistę8) Natomiast uważam, że jeśli ktoś jest początkującym w czymkolwiek to nie powinien krytykowac innych. Chociażby po to, że Ty jescze nie raz będzie chciał się tu czegoś dowiedzieć, prosić o pomoc, a ja obiecuję Ci że albo nie odpowiem albo Ci dojadę.

Jak chcesz to usłyszeć to mnie denerwujesz, nie tylko TY, początkujący tu się tak rozchulali jak by to była ich profesja, nie mam nic przeciwko nim ale jak ktoś ma akwarium 2 tyg to nie wypada mu dojeżdżać jescze młodszych stażem.

To wszystko, a filozofom bez wykształcenia mówię nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na miejscu moderatora za text o smietanie bym cie wy&^#!@ na zbitą twarz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i dobzre że niechcesz, pisz więcej takich chamstw to i więcej będzie pomagać;) Podziwiam Cię nic o tym nie wiesz a już taki wojownik jesteś. Ja tu zacząłem się kłócić po roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do wykształcenia to nie narzekam ,bo niemam powodów. Moge sie załorzyć ,że daleko ci do mnie jeżeli chodzi o edukacje. Co do pisowni to mam dysortografie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No na pewno bo jestem w gimnazjum, ale pisac się uczyłem w podstawówce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tą śmietaną to żeczyiście trzeba bardzo bez skojażeń.a swoją drogą to jednak nie jesteś aż tak bardzo wykształcony skoro nie wież że śmietane sie je, wlewa do zup i sałatek a nie stszela do żony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Cię jeszcze nie obraziłem a Ty mnie już 2 razy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moderatora nie pouczaj co ma robic. On już pewno skonczył gimnazjum. Wiesz co napewno z ciebie super koles olek ,nie każdy facet sie zna na morszczyzie. JESTES KIMS ciekawe jak ci idzie w innyc dziedzinach życia. Pewano jesteś imwalidą społecznym siedzącym 24 h przed swoim pięknym akwarium..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem zadowolony ze swojego akwa, ale stawiam nowe i sie postaram. Obraziłeś mnie już 3 razy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to że jest sie inwalidą nie świadczy żle o człowieku który nim jest tylko o tym który znajduje w nim to kalectwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak wogóle to chciałem dodac iż jest pełnosprawny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak wogóle akwarysta weź te 2 kamienie z mixsera (najlepiej tak powyżej 0,5 kg) i jednym żuć w monitor a drugim w swoją własną głowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Błążej w poznaniu prawie każdy strzela z kwaśnej śmietany do Olka żony. To nasz ulubiony sport regionalny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam żony, obraziłeś mnie 4 raz. Wróżę Ci tu dobrą przyszłość. Ciekawe czy na tej rybie tez się tak wyżywałeś? Niezłe, nie wyobrażam sobie jak można błazna ukatrupić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WIESZ JA AKURAT JESTEM Z POD POZNANIA (18KM0, URODZIŁEM SIE W POZNZNIU, MIESZKAŁEM W POZNANIU, I JAKOŚ NIGDY NIE ZAUWAŻYŁEM ŻEBY MÓJ OJCIEC ALBO KTOKOLWIEK STRZELAŁ DO OLKA ŻONY.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może sport rodzinny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz dlaczego mnie zdenerwowałeś? Wyskoczyłem z inicjatywą żeby pomóc kolesiowi. Wysmiewałem go jak wszyscy ale dozedłem do wniosku ,że w sumie łatwiej kogoś wyśmiać niż mu pomóc. A ty wyjeżdżasz ze zdechłym błazenkiem jak jakiś idiota conajmiej. Użyłeś pierwszy pogardliwego języka w stosunku do mnie to ci pokazałem ,że ja potrafie używać 10 x gorszego. A harakter mam taki ,że nigdy nikomu nie odpuszczam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to niezly z ciebie chuck noris, tylko on z jakims waltherem latal.No tak ten blazenek byl po to zeby przeniesc agresje stada z jednego na 2 osobniki. A rzeczywiście widac że najpierw kogos zastrzelisz a potem pomyslisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zauważ że w przeciwieństwie do Ciebie nie obraziłem Cie tak otwarcie ale jesli chcesz to na gg mozemy sobie oporozmawiac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TY MU CHCIAŁEŚ POMUC?? PRZECIESZ Ten splot bzdur o mixseże to debilizm, pomoc komóś kto nie chce pomocy- nienormalne conajmie.masz takie pojęcie jak ja o prowadzeniu statku kosmicznego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.