Beard Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Witam. Wpusciłem dziś do zbiornika babeczke sexguttata. Fajnie chodzi - przesiewa piasek. Tylko czemu błazenek na nią poluje? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Bo jest nowa? I widzi ja pierwszy raz? .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beard Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Moze tak byc, ale nigdy na inne rybcie tak nie reagował. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk Moze tak byc, ale nigdy na inne rybcie tak nie reagował. Tak samo gania escenius bicolour'a którego dzis wydobylem z komina po dwoch miesiącach (myslalem ze juz dawno odszedl na wieczna rafe). Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigr123 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Bo to jej teren Cytuj 465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon, Zebrasoma velifer Identyfikacja Stare 180 Nowe 460L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Wszystko zalezy od wielkosci zbiornika.. Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beard Zgłoś Napisano 7 Października 2014 225l. Magnifica tez dzis wpuszczona i nie rusza jej nikt. Poobserwuje pare dni i dam znac czy sie cos zmienilo Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Moje blazny po wpuszczeniu babki tez plywaly za nia.Blazny to ciekawskie czorty Jak widac nie tylko moje.A teraz babka ma norke 3cm pod ukwialem w ktorym lokum maja blazny PS. Masz korone? Bo jesli nie to lepiej zabezpiecz akwarium.Babki lubia wyskakiwac.. Przynajmniej przez kilka dni moja miala takie zapedy.. Pisrwsza babka wyskoczyla mi z akwarium 15 minut po wpuszczeniu. (ta pierwsza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beard Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Mam korone, ale paraseme i tak lapalem z podłogi. Żyje nadal i ma sie dobrze Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beard Zgłoś Napisano 8 Października 2014 Miss- Colen miałaś rację co do babki, ale bicolour'a dalej gania;) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 8 Października 2014 Miss- Colen miałaś rację co do babki, ale bicolour'a dalej gania;) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk A z czym kakretnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beard Zgłoś Napisano 8 Października 2014 Poganiał ją troche i dał spokój. Ciekawy był co to za jedna Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Papugazako Zgłoś Napisano 22 Października 2014 (edytowane) Nowy "czlowiek" na dzielni . Za jakis czas powinny dac jej spokoj. Sa bardzo ciekawskie. U mnie parka blaznow tez tropila przez jakis czas babke, ale szczegolnych konsekwencji to nie mialo. Bardziej na zasadzie "obejrzyjmy co to". Po tygodniu wszystko wrocilo do normmy. Edytowane 22 Października 2014 przez Papugazako (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach