olo309 Zgłoś Napisano 14 Października 2014 (edytowane) witam posiadam parę rzeczy do sprzedania osmoza kupiona w lutym używana 3 misiące do tego 2 komplety wkładów nowych i żywica cena 200 zł[attachment=41357:DSC_0006.JPG nie mogę wstawić reszty rzeczy nie wiem czego dlatego podaję link do reszty nie wiem czy tak można pozdrawiam http://olx.pl/oferta/akwarium-morskie-CID103-ID7qOGL.html#e55fd425be Edytowane 14 Października 2014 przez olo309 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebkar Zgłoś Napisano 14 Października 2014 jaka jest membrana w osmozie ? rozumiem że na sprzedaż jest wszystko z tych dwóch zdjęć ponad 300 litrów solanki ........ 100*50*55h + 60*40*40 sump Skimz Oval SV203DC Kessil AP700 + T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flimbooo Zgłoś Napisano 14 Października 2014 Ile zostało w butelkach suplementu 123 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo309 Zgłoś Napisano 14 Października 2014 1 połowa 2i3 prawie cała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo309 Zgłoś Napisano 15 Października 2014 uwaga jeśli robicie rezerwację to na moim ogłoszeniu a nie prywatne wiadomości bo jest parę wstępna rezerwacja odpieniacza osmozy i tds +chyba lampy przykro mi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAREK75 Zgłoś Napisano 15 Października 2014 uwaga jeśli robicie rezerwację to na moim ogłoszeniu a nie prywatne wiadomości bo jest parę wstępna rezerwacja odpieniacza osmozy i tds +chyba lampy przykro mi Przepraszam ,ale kłania się regulamin targowiska punkt 3 cyt.3. Informacje o rezerwacji przedmiotu umieszcza WYŁĄCZNIE sprzedający, posty typu "rezerwuję" czy "wstępnie rezerwuję", będą usuwane bez ostrzeżenia i informacji dla autora takiego postu. Tylko sprzedawca może umieścić informację o rezerwacji i jest za nią odpowiedzialny, bo tylko on wie kto jest wiarygodnym przyszłym kupcem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo309 Zgłoś Napisano 17 Października 2014 osmoza poszła do JarekSle odpieniacz nie aktualny zabiera Jurko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach