grzegorz falkowski Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2015 fajnie a ten golota tez morszczak bo chyba portale pomyliliscie panowie bo jak pytam o porade to odp nie dostaje zadnej ale o pierd....czy jak komus pompka sie zepsua to odp wala oknami i drzwiami moze stworze watek o kasi figurze to bedzie wiecej odp Cytuj Moj baniak 900L Moja galeria Moj profil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2015 fajnie a ten golota tez morszczak bo chyba portale pomyliliscie panowie bo jak pytam o porade to odp nie dostaje zadnej ale o pierd....czy jak komus pompka sie zepsua to odp wala oknami i drzwiami moze stworze watek o kasi figurze to bedzie wiecej odp o uwagę dzisiaj niestety trzeba zabiegać. Część ludzi potrafi pojawić się na forum tylko po to by roszczeniowo zadawać pytania, bez słowa podziękowania. Wiele tematów, zagadnień może być nudnych dla nieco oczytanych. Rada taka: nie załamuj się, rób swoje. Z uprzejmości i ciekawości zarazem ciekaw jestem dziennika Twojego akwarium, lecz linka w twej stopce nie ma. A tak stanąłbym na głowie by spróbować Ci pomóc, pomimo zmęczenia po całym dniu pracy. Wiedz, że forum, hobby to powinna być dla morszczaka odskocznia od szarej rzeczywistości, gdzie miło spędza się czas. pozdrawiam luft Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz falkowski Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2015 Zgadzam sie z przedmówca a dodam jakby jeszcze miał serce jak TIGER czy DIABLO to byłby nie do pokonania Cytuj Moj baniak 900L Moja galeria Moj profil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosiarek84 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2015 W sumie to dziwi mnie fakt, że o takich para-bokserach typu Szpilka zawsze znajdzie się wątek na NR, a jakoś nie moge doszukać się żadnego dla Andrzeja Fonfary. Wielki szacunek dla tego zawodnika! Kto jeszcze oglądał na żywo? Jak Wasze wrażenia?pozdro! Mnie osobiście też dziwi takie wielkie zainteresowanie tym całym Szpilka. Abstrahując od tego jakim jest człowiekiem to bokserem jest po prostu przeciętnym. Wystarczy przypomnieć sobie jego dwie walki z kiepskim mikiem mollo w których to dwa razy leżał na deskach. Jego jedyna walka z kimś z czołówki to walka z jenningsem a jak się skoczyła to każdy wie wystarczy tylko wspomnieć że jennings w tamtym czasie łączył boks z pracą ochroniarza w banku. Promotorzy Szpilki pompuja balonik jak mogą ale czy ktoś przy zdrowych zmysłach daje mu jakiekolwiek szanse w starciach chociażby z Joshua, Wilderem, Pulevem, Furym, Povietkinem itd... ? inna sprawa jest ze dzisiejsza waga ciężka nijak ma się poziomem do lat 90 w których występował Andrzej. Wystarczy wspomnieć nazwiska Lewis, Tyson, Bowie, Holyfield, McCall i wielu innych... Szkoda gadać. .. Polski boks to dzisiaj przede wszystkim Fonfara, Głowacki, Szymański, Syrowatka no i może jeszcze z Suleckiego coś będzie. .. pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach