skoti79 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2014 witam od dwóch dni marnieje mi jedna główka euphyli na początku myślałem że parametry poleciały ale nie w normie jak się okazało ma na sobie pasożyta w postaci małych czerwonych plamek które pełzają jak ślimaki jak się tego pozbyć Cytuj baniaczek 450+160sump oświetlenie t5+led obsada koralin mieszana mieszana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 2 Listopada 2014 wygląda na wirka Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoti79 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2014 (edytowane) dodam że przypomina ślimaka bynajmniej tak pełza Edytowane 2 Listopada 2014 przez skoti79 (wyświetl historię edycji) Cytuj baniaczek 450+160sump oświetlenie t5+led obsada koralin mieszana mieszana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekberetłódz Zgłoś Napisano 2 Listopada 2014 potwierdzam wygląda na wirka zrób kąpiel w ro o temperaturze jak w akwarium włóż na kilka sekund potrząśnij i wirki odpadną Cytuj 45 odmian korali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoti79 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2014 ok woda się szykuje Cytuj baniaczek 450+160sump oświetlenie t5+led obsada koralin mieszana mieszana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach