Skocz do zawartości
jerzol_kominiarz

PRZESTROGA

Rekomendowane odpowiedzi

Przestroga dla początkujących : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=110078698

to nie okazja to BAGIENKO ;)

Wreszcie !!!! 425 l profil, komin 22 l, sump280 l, Turboflotor 5000 shorty , DELTEC PF601S, Obieg DELTEC HLP 5250, WEIPRO LM150 (3x150HQI + 2 T8 54W aktynika) cyrkulacja TUNZE 7240/2 + TUNZE TS12 6100 + multikontroler, 130kg skały

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

weiesz zalezy co z tym dalej zrobisz, wedle mnnie to jest warte sawojej ceby ale trzeba zrobić panel i dołożyć światła no i skŁKI

800l:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz zaraz... już ze dwa miechy temu podawałem tu link do tej aukcji... Jest ona po raz n-ty na Allegro, akwa startowało bodajże od Kup teraz: 2000pln. Każda następna aukcja miała niższą cenę... Jedyne co pozostało niezmienione to zdjęcia i opis, wg którego akwa ma cały czas 5 miesięcy.

Morski dinozaur w stanie spoczynku - forumowy weteran :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 800 zeta to jest tak "na styku" warte swojej ceny.

(wg mnie nie warto)

Samo szklo nie jest drogie, tez nic nie wiadomo o funkcjonalnosci szafki. Miniflotor z pompka (pewnie najtansza) tez nie jest duzo wart.

Jedynie ten kubelek mozna by bylo pozniej sprzedac.

A szerokosc 35 lub 40cm tez jest za mala - szczegolnie gdy sie panel dolozy.

Jerzol ma racje - porazka.

/Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor trzeba dbać wśród przyjaciół/ GG 314576, SKYPE: piotr_i_zona e-mail: piotr_jan_rogalskiUSUN @gazeta.pl Warszawa http://www.nano-reef.pl/journal.php?m=page&p=25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

porazka.

lepiej samemu zlozyc od poczatku jak sie chce i co sie chce. kubel bardzo szybko sie zapcha a widok odpieniacza w zbiorniku to nie to

UWIELBIAM MÓJ CANDY SHOP

130x50x40 + 210 l sump , obieg laguna 3500 , cyrkulacja tunze 6055 + 6045 + 6060

oświetlenie 4x 54 w t5 DIY, SHURAN 200

wystartowało Nasze Przejściowe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobnie jak tu:

http://www.allegro.pl/item108033293_sprzedam_akwarium_morskie.html

Porażka jeżeli chodzi o opłacalność. 3000pln Kup teraz? To jest warte co najwyżej 1/3 tej ceny! Ale lista wyposażenia jest imponująca ;p : m.in. węzyki, podkładka, termometr, wiaderko ... Rewelacja :)

Morski dinozaur w stanie spoczynku - forumowy weteran :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kraszan ale jak estetycznie zrobione zadnych przewodow na zewnatrz, nie widac rur w aqwa i dolewka ładnie zamaskowana o panelu nie wspomne......... i skały mnostwo i zycia tylke ze w 500 by sie nie pomiescilo , z drugiej strony jak zakupy byly robione w Wa-wie to sie niedziwie cenie........... no i te wezyki

UWIELBIAM MÓJ CANDY SHOP

130x50x40 + 210 l sump , obieg laguna 3500 , cyrkulacja tunze 6055 + 6045 + 6060

oświetlenie 4x 54 w t5 DIY, SHURAN 200

wystartowało Nasze Przejściowe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zeby bylo ciekawiej,,,, gdy facetowi napisałem że ma zmienić swój opis bo sprzedaje bubel który tylko zniechęci potęcjalnego "łosia" to mnie zjechał jak młodego :con stwierdzając że nie mam pojęcia co piszę

:) tacy ludzie dla kasy dadzą sobie .....ja ogolić

@Kraszan sądzę że masz rację z tym Twoim wcześniejszym linkiem ,,,to ten sam kubełek w "promocyjnej" cenie :)

Wreszcie !!!! 425 l profil, komin 22 l, sump280 l, Turboflotor 5000 shorty , DELTEC PF601S, Obieg DELTEC HLP 5250, WEIPRO LM150 (3x150HQI + 2 T8 54W aktynika) cyrkulacja TUNZE 7240/2 + TUNZE TS12 6100 + multikontroler, 130kg skały

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe a to dobre :):)

Akwa 375l + sump 126l Odpieniacz ATI - Bubble Master 200,Lampa ATI Power Module T5 4x 80W ,Cyrkulacja pompy Tunze 6060-6080,Tunze -Nano Wavebox + Gł QuiteOne-4000l,GroTech - TEC III NG - dozownik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.