Laki Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2014 Witam Czy ktoś wie co to jest i czy to jest szkodnikiem dla akwarium?. Ma skorupkę czerwonawego koloru rzadko ale porusza ale się porusza, nie widziałem żeby chodziło po skałach wielkość 4x2mm dość płaskie i widzę to tylko na dwóch dużych skałach. Na pewno kolonia się powiększa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2014 może jakieś wirki? Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laki Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2014 Dziękuję za szybką odpowiedz i tak na pierwszy rzut okiem faktycznie że to mogą być wirki. W necie widzę że piszą o nich jak o pasożytach. U mnie usadowiły się w środkowej części akwarium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2014 jeśli tak to odsysać,ewentualnie hexatenia Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laki Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2014 Zastosuję się do porady i kupię rybkę pseudocheilinus hexataenia podoba mi się ona i jeszcze raz dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach