edi Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2014 Można, tylko po co? "Gówno jest dobre - miliony much nie mogą się mylić" haha, tutaj by sie przydało, w akwarium z koralowcami bez ryb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2014 A na jakiej soli Ty Seb jedziesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiatek Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2014 Kwiatek ale to od dołu by leciały ? No ale osad na szybie wydaje mi się nie oznajmia wyjałowionej wody. Wydaje mi się że wtedy byłaby czysta szyba Tak z głodu lub zlej cyrkulacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2014 Ja niezmiennie od jakichś dwóch lat na BT Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturoyo Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2014 I jak korale? Podmianki wody pomogły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amebcia Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2014 (edytowane) chodzi mi o to ze do zazielenienia się szyb nie potrzebna jest taka ilość składników odżywczych i minerałów, jak jest potrzebna koralowcom do życia czy masz moze jakies linki do informacji na temat poboru NPK i mikro przez korale i algi symbiotyczne? Edytowane 31 Grudnia 2014 przez amebcia (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach