Skocz do zawartości
Skrzydlica

Kilka fotek z nowej dostawy korali. Więcej pojawi się niebawem.

Rekomendowane odpowiedzi

Co mamy na drugim zdjęciu i jaka cena ?

Akwarium morskie 902 litry. Skała 52kg żywa i 40kg sucha. . Sól Royal Nature Ion Balanced Natural Sea Salt.

Oświetlenie 4x145W LED Pacific Sun METIS. Pompa obiegowa Jebao DCT 12000. Odpienicz WhiteSkim 250 by Sebastek. Dozownik Kore 5TH.

Cyrkulacja Maxspect Gyre XF-150.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie ponad trzy stówy :D

465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg

Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory

Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon,

Zebrasoma velifer

Identyfikacja

Stare 180

Nowe 460L

8d1e1a2ed99b757d8e690344053b20d8u341a313.png?upd=20140802221928

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie kupiłbym z kimś na spółkę i podzielił, bo mi takiej wielkiej nie trzeba. A jest bardzo ładna. Ktoś chętny? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 190 mamy mniejsze... ta konkretna jest za 250 bo i główek jest naście:) to tylko wycinek naszych pięknych koralowców z dostawy dlatego gorąco zachęcam aby nas odwiedzić:)

Pozdrawiam

Bart

Skrzydlica.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kto chętny podzielić? :) chętnie bym się tym zajął ale nie umiem ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jaka cena ? - bo nie widzę na sklepie internetowym jeszcze - sps ze zdjęcia 10/17 bo to ten sam jak dobrze widzę :) i jaka cena 14 ?

Edytowane przez Kroczek (wyświetl historię edycji)

OPTI 100x50x50 + sump 80x30x30, IS-200; Jebao DCT6000 na 60-80%; ATI Sunpower Dimmable 8x39W; Eheim Jager 200W; Maxspect Gyre XF 130 + Tunze; Żywy piach Nature's Ocean, LR + RRR, Sól FM/Colombo, Bakterie Bio Gro, BioPellets NP XL, Balling klasyczny na prochach FM, do tego coś tam od Knopa i KZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcia korali będziemy umieszczać od dzisiaj na bieżąco, trzeba było troszkę poczekać aż się korale odbiją po dostawie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta euphyllia z dostawy za 250zł i ta na stronie za 190 to ta sama odmiana barwna? Macie błazenki wielkości około 2cm i samca Pterapogona Kaudernii 4-5cm?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta euphyllia z dostawy za 250zł i ta na stronie za 190 to ta sama odmiana barwna? Macie błazenki wielkości około 2cm i samca Pterapogona Kaudernii 4-5cm?

Na stronie mamy z poprzedniej dostawy, chyba jeszcze jedna się ostała..... barwa bardzo podobna ale rozmiar sporo mniejszy:) nowe powoli wrzucamy na stronę sklepu ale prosimy o odrobinę cierpliwości, ewentualnie zapraszamy osobiście:) na cały przyszły tydzień (tj. pon- środa), tylko w sklepie stacjonarnym będą fajne rabaty na koralowce i ryby (-20%)!!

Zapraszam

Bart

Skrzydlica.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Błazenki owszem takie małe się znajdą a Kauderni mamy hodowlane więc nieco mniejsze tak do 3cm... i przy tak małych samca ciężko poznać....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktosik z kielc mi ją wstępnie zarezerwował przez fejsa... jak się odezwie w poniedziałek to ma pierwszeństwo, jeśli nie to Jesteś drugi:)

Pozdrawiam

Bart

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też jakoś dzisiaj poszła ta rezerwacja tyle, że rano:)) jak coś to dam znać, przyszła mi jeszcze jedna ale trochę mniejsza a także znajdzie się jeszcze jedna gdzieś z poprzedniej dostawy też identyczna kolorystycznie... Więc zawsze jest alternatywa:)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam mam nadzieje że ona trafi do mnie :) a jak ten ktoś ją weźmie to pomyślimy ;) pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mogę dostać odpowiedź odnośnie ceny 10/17 i 14 i kiedy będą w ofercie sklepu?

OPTI 100x50x50 + sump 80x30x30, IS-200; Jebao DCT6000 na 60-80%; ATI Sunpower Dimmable 8x39W; Eheim Jager 200W; Maxspect Gyre XF 130 + Tunze; Żywy piach Nature's Ocean, LR + RRR, Sól FM/Colombo, Bakterie Bio Gro, BioPellets NP XL, Balling klasyczny na prochach FM, do tego coś tam od Knopa i KZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mogę dostać odpowiedź odnośnie ceny 10/17 i 14 i kiedy będą w ofercie sklepu?

10/17 - 170 PLN

14 - sprzedana

Pozdrawiam

Skrzydlica.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.