Beard Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2014 Witam, w związku z tym, że jeden z moich ukwialow prawdopodobnie przenosi się na wieczną rafe z nieznanych mi przyczyn chcialbym zapytac: Czy widzieliście moze aby brzydal pałaszował inne ukwialy niz aiptasie? Moj z tego co zauważyłem rozyczek nie rusza. Żywi sie raczej mrozonkami. Niestety jak wyżej napisałem mam uszkodzonego mechanicznie ukwiala. Nigdzie się nie szlajal -Blazny go nie puszczały. Nic nowego w obsadzie nie przybyło. Pozostale ukwialy wygladaja jak zwykle. Moze miał ktoś podobne przejscia z jednorozkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amsam Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2014 Najczęściej w pompę cyrkulacyjną włażą. Nie słyszałem aby brzydal kiedyś podjadał quadri... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz.s4 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2014 Najczęściej w pompę cyrkulacyjną włażą. Nie słyszałem aby brzydal kiedyś podjadał quadri... quadri raczej nie tyla ale u mnie zjadł brzydal sobie heteractis crispa i to po prawie półrocznym pływaniu w akwarium quadri nie tyka pewnie bo parzył Cytuj akwarium: 300 litrów + 70 litrów sump, 65 kg LS, oświetlenie 8x54W, odpieniacz turbo 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beard Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2014 (edytowane) No właśnie nie był to quadri. Źle się wyraziłem trzy quadri mam i czują się ok. Ten uszkodzony wyglądał tak: Czemu nie ma zdjęcia? Edytowane 22 Grudnia 2014 przez świerzak (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafixxx Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2014 Przeglodz brzydala. Podczas karmienia spróbuj go przegapić. Mój też na początku nie interesował się aiptaziami. Kiedy zrobił się głodny wcina różyczki ze aż miło patrzeć. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach