Skocz do zawartości
mardinus

Zboczenie zawodowe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od czasu gdy mam solniczkę mam takie zboczenie zawodowe:

-np jak widze jakiś porost na kamiennym ogrodzeniu to mysle "o wapienny glon"

-jak widzę zacieki po myciu samochodu -" trzeba przetrzeć - to zaschnieta sól)

-jak widze jakieś małe robaczki gdzieś w szparach między kamieniami - o kiełże...

-jak widze jakieś małe coś - to mysle - ciekawe co to - czy aby nie rozgwiazda??lub krab??

Potem łapię sie na tym ,że to wszystko widze na powietrzu - na drodze , na ścianach , w trawniku itp.

Powiedźcie - czy to normalne??

250-baniak.HQI 150w+2x39w T5 +2x24T5 + nocne , cyrkul. 9000l ,pełen Balling ,odpieniacz ??, LR 30kg. Silunaria ,Xenia ,Sacropython ,Clavularia ,grzybki ,Oceanaris x2 ?limaki turbo x3 (kilka twardych)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj ja tak nie mam:), ale jak widzę jakiś film i jest niedokładnie pokazane akwa,a mam podejrzenia że to morskie to mogę 2 godziny siedzieć i oglądać do nastepnej sceny z akwa żeby poznać czy morskie;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak mam sol na przedniej szybie to musza ja wytrzec poniewaz nie moge sie na innych rzeczach skoncentrowac. Albo patrze sie jak sobie rurowka macha, albo grzybki sie zamykaja i otwieraja. Jak mialem sama wode w akwarium to na refleksy patrzylem na podlodze i scianach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:szok:D:D:D:D

Akwa 375l + sump 126l Odpieniacz ATI - Bubble Master 200,Lampa ATI Power Module T5 4x 80W ,Cyrkulacja pompy Tunze 6060-6080,Tunze -Nano Wavebox + Gł QuiteOne-4000l,GroTech - TEC III NG - dozownik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak widzisz szpar.e kobiety to przypadkiem nie myślisz że to ukwiał - a Ty błazenek?

Aiptas mój wróg. 200l kłopotów ale miłych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.