lapsiak84 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2015 Witam, czy to normalne, że przy braku ukwiału błazenki zadomowiły się w Gonioporze? IMG_1292.MOV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erda Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Naturalne zachowanie błazenków to raczej nie jest ,czy normalne , raczej tak bo szukają zastępstwa z braku ukwiału , problem w tym że mogą ci goniopore zamęczyć . Edytowane 2 Stycznia 2015 przez erda (wyświetl historię edycji) Cytuj 299L(100x65x46) plus sump . Oświetlenie 2x24w t5 Narva Blue 2 i Sylvania Marinestar + LED 36W +LED 18W 3xUV , 2xRB, 1Blue+80W LED CHIP .Odpieniacz Deltec SC 1350, skały około 12 kg sucha , 20 kg żywy piasek red sea live reef , cyrkulacja RW-15 , obiegówka Jebao 3000 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2015 Aga i co wtedy padnie czy się poprostu schowa i przestanie polipować na czas jak się od niej odwalą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2015 Moje mieszkają w gonioporze i ona rosnie na potęge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2015 Mam nadzieję że i z moją będzie podobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czaja Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2015 U mnie goniopora nawet tak jak by bardziej "bujnęła" od kiedy błazny się do niej wprowadziły Cytuj Akwarium 80x45x45 (162L), Światło 6x24W T5, Cyrkulacja 2 x Tunze 6025, Odpieniacz Deltec MCE600. Bez panela i sumpa. Zalane 02.02.2014. Obsada: Chrysiptera Parasema, Pictiochromis paccagnellae, 2 x Amphiprion ocellaris, 2 x Chromis Viridis, Halichoeres melanurus, Ecsenius bicolor, Labroides dimidiatus, Mandaryn wspaniały do tego jakieś miękasy, LPSy, SPSy, 2 x Lysmata amboinensis, ślimaki, rozgwiazda piaskowa, jeżowiec i wężowidła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2015 mój jakiś czas z "braku laku" mieszkał w Rhodactis ale jak dostał nowy domek (quadri) to przeprowadzka była natychmiast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2015 Moje akwarium ma 3 miesiące. Początkowo błazenki niczym się nie interesowały a dziś po raz pierwszy wskoczyły w Gonioporę. I taplają się bawią tam wręcz ryją ją Na początku trochę się Gonia chowała ale chyba się coraz bardziej przyzwyczaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzibi Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2015 witam u mnie dwa błazny zaadoptowały xenię a jeden mieszka w capnelli więc jak widać błazny na domy adoptują różne korale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach