Skocz do zawartości
Raffy

sprzedam Falownik

Rekomendowane odpowiedzi

sprzedam falownik na 6 pomp, po 3 na każdy kanał

falownik włącza i wyłącza pompy naprzemiennie

cena 60zł+6.50 za przesyłke (za tyle go kupiłem)

nieużywałem go bo zmieniła sie koncepcja ale działa bardzo dobrze

360+110-od 15 Grudnia 2006 sprzedam miejsce na reklame (300 znaków) :D www.fastquad.pl- dla morszczaków z nano-reef super zniżki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16hq52h.jpg

16hq5pc.jpg

16hq5y1.jpg

to ten pośrodku

odchodzą od niego dwa przedłużacze każdy ma po 3 gniazdka,Moc maxymalna 1000w czas włączania od 1s do 30s jeden moze działać krócej drugi dłużej itp.

fotki wstawione za pomocą strony http://tinypic.com/

ale jak by ktoś coś zrobił mi z moimi plikami żeby działały to był bym wdzięczny :)

360+110-od 15 Grudnia 2006 sprzedam miejsce na reklame (300 znaków) :D www.fastquad.pl- dla morszczaków z nano-reef super zniżki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raffy- te Twoje pompki dozujące jeszcze aktualne??:)

Pisałbym się na jedną jak jeszcze produkujesz:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mogę stworzyć

jedną wysłałem na przetestowanie dla Piotra1 ale chyba zaworek zwrotny w jednym kanale sie uszkodził podczas transportu i czekam aż wymieni i relacje jak sie podoba

P.S Falownik nadal aktualny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raffy w jakiej cenie pompeczki dozujace robisz? Ja tez bylbym chetny :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW - jakbym chciał dłubać falownik na 4 niezależnie sterowane pompy to poradźcie jakie powinny być algorytmy ich działania ??

Mam taką zbędną elektronike po jednym projkcie i myśle se że da rade z tego zrobic wypaśny falownik z możliwością rożnorakiego nastawiania czasów itp ale nie bardzo mam wiedze jak mają pompy działać.

Wstępnie myslałem o programach typu każda po kolei z ustalonym czasem przerwy miedzy nimi, po dwie naraz i ustawianymi przerwami/ czasem działania , losowa pompa losopwy czasdziała nia i losowy czas przerwy miedzy pompoami, losowa ilośc pomp przez losowy czas i oczywiście losowy odstęp miedzy krokami.. co wy o tym myślicie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nadal aktualne

nowa cena falownika 50zł+ koszt przesyłki!! musze szybko sprzedać bo upatrzyłem se fajny odpieniacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nowa cena -40zł lub zamiana na jakies korale z dopłatą z mojej strony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.