wojtek pyrzewski Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2015 hej ,pytanie brzmi : dlaczego w dziale targowisko cokolwiek chce odpisać czy się skontaktować mam opcje temat zamknięty, mimo ze jestem zalogowany a sprzedający caly czas oferuje towar? co jest nie tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Kuliński Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Poczytaj regulamin. Musisz mieć przynajmniej 50 postów napisanych. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Tomasz Kuliński (wyświetl historię edycji) Pozdrawiam Tomek To było moje akwa Teraz jest to akwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lebcio Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2015 A czy PW nie działa ? Akwarium: 540 L + 100 L sump Cyrkulacja: 2x Glamorca GP-03 Obieg: Jebao DCP10000 Odpieniacz: Twistman OB-200-EXT Oświetlenie: 4 x Maxspect Mazarra P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toja Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2015 Jest opcja wysłania wiadomości priv po wyświetleniu profilu użytkownika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek pyrzewski Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2015 Poczytaj regulamin. Musisz mieć przynajmniej 50 postów napisanych. i to jest odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach