Krzysiek31 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Witam od dwóch dni pojawili mi się na piachu żółte glony, czym to może być spowodowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Pewnie okrzemki ale lepiej w klej zdjęcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzemasLKR Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Prawdopodobnie akwa dojrzewa Kiedy był start ? Cytuj 180L akwa OptiWhite 100x40x45cm, Lampa LED 180W DIY , 68L sump + 30L dolewka i podmiana wody, odpieniacz CoralBox D300 ze sterowalną pompą, obieg Jebao DC3000, grzałka Aquael Gold 200W, cyrkulacja: Jebao RW8, dolewka automatyczna z wydzielonej przegrody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek31 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Start teraz 5 tydzień leci , poniżej foto https://imageshack.com/i/exBwGkHXj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Jeszcze wiele przed Tobą takich cacek. To okrzemki są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek31 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Robić coś z tym czy samo zejdzie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Sam zejdzie to normalny objaw można powiedzieć ze zdrowy Jednak jeśli jesteś nie cierpliwy kup wkład na krzemiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek31 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 A jeszcze jakby mi ktoś powiedział co to takiego ? https://imageshack.com/i/pchvwXxMj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buczi82 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 Jak dla mnie slimak osiadly z wypuszczona pajeczyna, ale moge sie mylic... Cytuj Cross my path of life and you will find only DEATH... 270 + 154 + ATI 8x39w + BM 3.5 + DCT 6000 + 2x RW8 + RW8 (Tunze Rock) + WP25 + Dolewka TMC + Marine Doser ETC... Aquaforest (PRS) + DSB + Refugium + LS 9kg + DR 10kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek31 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 A to zielone nie jest to briopsis?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzibi Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 Też myślę,że to ślimak osiadły na razie nie przeszkadza ale jak będą korale to je trochę drażni proponuję zakleić klejem do korali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach