dyukatk75 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 witam wszystkich Bardzo prosze o pomoc nie wiem czy Cladiella sp mi choruje ? co sie z nia dzieje? Prosze powiedzcie jak jej pomoc? i czy ona dojdzie do siebie ? Parametry wody mam dobre korale jak Sarcophyton i Caulastrea czuja sie swietnie Cladiella na poczatku dostawala miejscami bialych polipow az zrobila sie cala biala w takim stanie jest juz ponad tydzien Zrobilem podmiane wody 20 procent nie bylo wpuszczane nowe zycie ani nie lalem zadnej chemi? Jeszcze raz prosze powiedzcie czy ona dojdzie do siebie czy nie? ponizej zamiescilem zdjecie do wgladu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lebcio Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 Nie podajesz żadnych informacji - jak duże akwarium , od kiedy działa , jakie parametry wody , itp? Jak mamy Ci pomóc jak nic nie wiemy o akwarium ? Cytuj Akwarium: 540 L + 100 L sump Cyrkulacja: 2x Glamorca GP-03 Obieg: Jebao DCP10000 Odpieniacz: Twistman OB-200-EXT Oświetlenie: 4 x Maxspect Mazarra P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyukatk75 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 Nie podajesz żadnych informacji - jak duże akwarium , od kiedy działa , jakie parametry wody , itp? Jak mamy Ci pomóc jak nic nie wiemy o akwarium ? Akwarium dziala od 3 miesiecy pojemnosc 450 litrow plus sump 112 l obsada to 8 malych ryb , jezowiec 3 krewetki ,5 slimakow ,1 rozgwiazda,2 krabiki pustelniki w tym momencia mam malo skaly 35kg ale zamierzam dokupic Parametry w normie Ph 8 temperatura 24 sasolenie 1,023 ponizej zdjecie baniaka Nie podajesz żadnych informacji - jak duże akwarium , od kiedy działa , jakie parametry wody , itp? Jak mamy Ci pomóc jak nic nie wiemy o akwarium ? Akwarium dziala od 3 miesiecy pojemnosc 450 litrow plus sump 112 l obsada to 8 malych ryb , jezowiec 3 krewetki ,5 slimakow ,1 rozgwiazda,2 krabiki pustelniki w tym momencia mam malo skaly 35kg ale zamierzam dokupic Parametry w normie Ph 8 temperatura 24 sasolenie 1,023 ponizej zdjecie baniaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach