reef87 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2015 Od trzech tygodni marnieje i wygląda tak...wcześniej było super inne korale wyglądają zdrowo, można zobaczyć w moim watku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2015 Focha ma,pewnie będzie zrzucał skóre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reef87 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2015 A to normalne tyle czasu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oliwer21 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2015 Moje dwa (zrośnięte) tez tak mają od miesąca lub dłużej, czasem wystawią kilka poliow na 1-2 mm i to wszystko, natomiast maluch od nich jest biały i normalnie polipuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Percnon Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2015 sprawdź wodę. możne prąd w akwa sie zmienił? a moze to foch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reef87 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2015 Koral zrzucal skórę i dalej to robi co jakiś czas, staje się Coraz większy :-) także nie ma o co się martwić jak komuś sarcopython wygląda niemrawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mast Zgłoś Napisano 5 Marca 2015 Czy to oznacza, że twój Sarcophyton ma się już dobrze? Pytam bo mam podobną sytuację, parametry wody w normie, raczej stabilne choć może nie wzorowe (PO4 0.1 - 0.16, NO3 ~1-5 RedSea). Nigdy to Sarcophytonowi nie przeszkadzało, aż nagle od jakiś 4 ostatnich tygodni przestał się otwierać, może na 1-3mm wypuszcza czasami polipy ale ogólnie to jest cały skurczony. Inne koralowce SPS, LPS, miękkie mają się świetnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roni2014 Zgłoś Napisano 26 Marca 2015 . Mój nigdy nie miał fochów i nigdy nie zmieniał skory a skubaniec jest ogromny, baniak będę zwiększał bo się już nie mieści :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reef87 Zgłoś Napisano 27 Marca 2015 . Mój nigdy nie miał fochów i nigdy nie zmieniał skory a skubaniec jest ogromny, baniak będę zwiększał bo się już nie mieści :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wow :-D mutant na sterydach:-D a tsk serio ładny okaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach