Skocz do zawartości
dsztark

odpieniacz x-flo na allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedz mi czy ten odpieniacz glosno pracuje ? tzn czy zwezka powoduje jakis szum, halas ?

czy podlaczajac absolutnie cicha pompe, moglbym miec absolutnie cichy odpieniacz ?

Jak podawana jest woda do odpieniacza, splywa grawitacyjnie ze zbiornika, trzeba dgruba pompe ?

ocean pod nosem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

będę w gdańsku w niedzielę jeśli sobie życzysz to możesz sprawdzić (jeśli go jeszcze nie sprzedam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a uzywales go u siebie ? na sieci nie moge nic znalesc. dlaczego go sprzedajesz ? zamieniasz na lepszy/wiekszy ?

ocean pod nosem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak ale nie miałem cichej pompy po przeprowadzce wysokoś podstawy pod nowe akwarium to 50cm i mam poziome tunze żeby sie tam zmieściło. co do odgłosów odpieniacza to przepływomierz powoduje lekki szum zasysanego powietrza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sieci ten odpieniacz jest b trudno znależć. kiedyś był w zestawie rk2 na customaquatics można pisać do roberta kerchera z Rk2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ten szum mozna zniwelowac silencerem, jak w innych odpieniaczach ?

w jak duzym akwarium go uzywales ? czy miales doswiadczenia z delteciem ap600, mozesz porownac z rk2 ? czy rk2 ma wiekszy kubek na piane ?

ocean pod nosem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szum zniwelować można ale silencerec custom made czyli nakładką na przepływomierz. używałem go w 375l ale obsłuży duuuuuzo więcej. delteca nigdy nie miałem. co do kubka na pianę to jak widać na zdjęciach ma odbiór zanieczyszczeń rurką i bardzo ciekawą konstrukcję , po zdjęciu na górze odpieniacza pozostaje jego stożek a wszystko opiera się na pierścieniu silikonowym. mogę wlać wody do kubka to spr pojemność

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skonsultowalem sie w miedzyczasie i sobie odpuszcze ten odpieniacz...poczekam jeszcze i kupie model docelowy.

pozdrawiam, maciek

ocean pod nosem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.