buczi82 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2015 Rano patrze do akwa i widze biala pajeczyne po miedzy dwoma koralami a za nimi wylinka, moze sie tylko zachaczyla... Czy koral plesnieje czy tylko sluz ktorych z nich wypuscil do obrony bo za blisko siebie staly? Jak bralem ten sluz to z korali nic nie odlecialo ani nie smierdzialo, jeden jest troszke poturbowany, ale nic nie odpada od niego, w sklepie widziałem tego samego korala jak gnil, to sie rozlatywal, ten niby ok, ale chcialbym sie Was poradzic co z tym zrobic, nie ukrywam ze nie chcialbym go od razu wyrzucac, moze sie wyleczy... Cytuj Cross my path of life and you will find only DEATH... 270 + 154 + ATI 8x39w + BM 3.5 + DCT 6000 + 2x RW8 + RW8 (Tunze Rock) + WP25 + Dolewka TMC + Marine Doser ETC... Aquaforest (PRS) + DSB + Refugium + LS 9kg + DR 10kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 21 Lutego 2015 podejrzewam że walczyły ze sobą bo za blisko siebie są Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buczi82 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2015 Mam tylko jedna gazetke zwiazana z akwarystyka i akurat w niej jest artykul i fota z pola walki Cytuj Cross my path of life and you will find only DEATH... 270 + 154 + ATI 8x39w + BM 3.5 + DCT 6000 + 2x RW8 + RW8 (Tunze Rock) + WP25 + Dolewka TMC + Marine Doser ETC... Aquaforest (PRS) + DSB + Refugium + LS 9kg + DR 10kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach