Skocz do zawartości
Areya

[S] Entacmaea quadricolor red - Opole lub PKP

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam quadri czerwonego z podziału mojego domu dla błaznów:) ukwiał wygojony, ok. 8cm średnicy, pięknie się pompuje i zjada co mu dam :) polecam, bo mega zadbany chłopaczyna. Ukwiał już odłowiony czeka na nowy dom :)

Cena: 80zł. Przy zakupie do 20 lipca 70zł! Preferowany odbior osobisty lub PKP na koszt i odpowiedzialność kupujacego.

Możliwa zamiana (lps, ciekawe zoa)

post-24574-0-91764600-1436892793_thumb.jpg

Edytowane przez Areya (wyświetl historię edycji)

Tak było..

Tak też było..

__________________________________________________________________________________________

AKWARIUM: Red Sea Max 250 Żywa skała ok. 8-10kg, MarcoRocks ok. 15kg, Nature's Ocean Live Sand (9kg). CYRKULACJA: Jebao RW-4 + Tunze Turbelle NanoStream 6025 + Jecod DC3000 i NJ1200 w panelu ODPIENIACZ: Stockowy RSM OŚWIETLENIE: Stuningowana pokrywa, 216W na ledach (w tym kolor) + sterownik by Morświn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzeddam seksowne krewecie, 4szt. Sliczne stworzonka, ikony akwarystyki morskiej. Moje jedza mrozonki.. ale moja ukochana s. caliendrum rowniez. Miekasami gardza :)

Proponuje 100zl za wszystkie 4. Preferowany odbior osobisty lub PKP na koszt kupujacego.

aktualne?

200x80x80 low tech,,pompa jebao 15000l/h,,cyrkulacja 2x maxspect gyre fx 280,,odpieniacz reef octopus 5000,,lampa blau luminia 1080,,obsada lps i miekkie (Wszyscy jestesmy psychiczni lecz nie wszyscy zdiagnozowani)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam rezerwacje do konca tego tygodnia. Gdyby sie zwolnily, dam znac..

- Areyka nadaje mobilnie -

Tak było..

Tak też było..

__________________________________________________________________________________________

AKWARIUM: Red Sea Max 250 Żywa skała ok. 8-10kg, MarcoRocks ok. 15kg, Nature's Ocean Live Sand (9kg). CYRKULACJA: Jebao RW-4 + Tunze Turbelle NanoStream 6025 + Jecod DC3000 i NJ1200 w panelu ODPIENIACZ: Stockowy RSM OŚWIETLENIE: Stuningowana pokrywa, 216W na ledach (w tym kolor) + sterownik by Morświn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualizacja w 1 poście. Hop!

Tak było..

Tak też było..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fotka z dzis - po jedzeniu :) siedzi w kotniku i czeka na nowy dom :)

Komu komu..? Fotka z komorki - w realu jeszcze piekniejszy!

:)post-24574-1436980912,7_thumb.jpg

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

Tak było..

Tak też było..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Quadri sprzedany

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

Tak było..

Tak też było..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.