Aleksander Zgłoś Napisano 8 Marca 2015 (edytowane) Witajcie, Sprzedam młode wężowidła ze swojego baniaka ok 30szt. 20zł/szt min 8cm średnicy (delikwent na zdjęciu ma ok 8cm) 15zł/szt min 5cm średnicy Rosną do ok 10cm (u mnie rozmnażaja się takie 8-10cm) Zachęcam do zakupu większej ilości bo wężowidła te z powodzeniem rozmnażają się w akwarium. Nie mój filmik ale ładnie widać gody tych ciekawych zwierząt Odbiór osobisty Warszawa Żoliborz. Tel 516 325 081 Przy okazji możliwość zakupu szczepek z nadwyżek w akwa. Link poniżej. Edytowane 9 Marca 2015 przez Aleksander (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bluewolfpl Zgłoś Napisano 8 Marca 2015 wysyłka wchodzi w gre ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W32darWin Zgłoś Napisano 8 Marca 2015 Tez jestem ciekaw jak z wysylka? Jaki to dokladnie gatunek, orientujesz sie? Pozdrawiam mobilnie START 12.12.2013 - 180L z panelem 70x70x45, odpieniacz DIY a'la midi flotor ale.... na igle AB 2000/1 , ATI Sunpower 6x24T5 + 9W LED china blue, betonowa skała DIY, AllInOne w reaktorze DIY, baniakiem kręci jebao WP-25 i koralia 2800. http://nano-reef.pl/...0l-betonowisko/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aleksander Zgłoś Napisano 8 Marca 2015 Niestety z braku czasu nie wysyłąm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
technix zakopane Zgłoś Napisano 10 Marca 2015 (edytowane) witam jak bys chcial czasem wyslac pisze sie na 6sztuk:D jak cos daj znac na priv oczywiscie jak bys mial jakies lpsy albo quadricolorki to mozemy sie dogadac i wezme wieksze zamowienie:D Edytowane 10 Marca 2015 przez technix zakopane (wyświetl historię edycji) 200x80x80 low tech,,pompa jebao 15000l/h,,cyrkulacja 2x maxspect gyre fx 280,,odpieniacz reef octopus 5000,,lampa blau luminia 1080,,obsada lps i miekkie (Wszyscy jestesmy psychiczni lecz nie wszyscy zdiagnozowani) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bluewolfpl Zgłoś Napisano 10 Marca 2015 Ja również piszę się na 3 sztuki jak bys chciał wysłać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aleksander Zgłoś Napisano 11 Marca 2015 Niestety tak małych zwierzaków nie wysyłam chyba że ktoś ogarnie jakiś bla bla car który podjedzie po paczkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aleksander Zgłoś Napisano 15 Marca 2015 Mam ich jeszcze sporo, kto chętny na wzbogacenie ekipy czyszczącej? Wężowidła dojadają wszelkie resztki po karmieniu ryb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aleksander Zgłoś Napisano 18 Marca 2015 Up, ciekawe ślimaki Volvarina Sp, Turbo brunneus i Columbella mercatoria 5zł/szt zdjęcia w innym moim ogłoszeniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach